National

Răsturnare de situație în tragedia din Onești. Decizia șoc luată de soția criminalului: „Îi este frică de el”

Publicat: 05 mart. 2021

Răsturnare de situație în tragedia din Onești! Soția criminalului, Aurelia Moroșanu, a luat o decizie șocantă, după ce a ajuns în arest. Se schimbă de la oră la oră datele tragediei care a îngrozit o țară întreagă. Soția ucigașului de la Onești a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni, având în vedere comportamentul de până acum al femeii care părea fără nicio remușcare după ce bărbatul pe care l-a avut lângă ea a comis dubla crimă din apartamentul groazei.

Decizia șoc luată de soția criminalului din Onești: „Îi este frică de el”
Se pare că avem parte de o primă răsturnare de situație în tragedia de la Onești. Aurelia Moroșan a luat decizia de a nu își mai susține soțul, după ce a ajuns în arrest. ”Este îngrozită de masacrul care s-a produs”, declară surse din Anchetă.

Așadar, soția ucigașului din Onești pare că și-a schimbat radical părerea despre cele întâmplate în apartamentul groazei, văzând altfel lucrurile după ce a ajuns în arest.

Femeia declară acum că nu îi susține faptele soțului ce au dus la un adevărat masacru, fiind chiar îngrozită de cele întâmplate.

Soția criminalului din Onești, reținută de polițiști
Aurelia Moroșan a fost reținută, luni, după dubla crimă comisă de soțul ei în apartamentul groazei din Onești, fiind acuzată de complicitate.

Deși la acel moment, potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, femeia își susținea soțul categoric ”în toate demersurile sale”, fiind găsite în geanta sa coliere de plastic identice cu cele folosite de soțul său pentru a-i lega pe cei doi muncitori, acum lucrurile s-au schimbat total.

Instanța judecătorească a trimis-o pentru 30 de zile în arrest pe Aurelia Moroșan. Acest lucru pare că a făcut-o să își schimbe radical declarațiile.

Soția ucigașului din Onești, îngrozită de tragedia din apartamentul groazei
Conform spuselor avocatului femeii, chiar dacă la început Aurelia Moroșan nu părea deloc afectată de cele întâmplate în apartamentul groazei din Onești, unde doi oameni au fost uciși cu sânge rece de mâinile soțului ei, acum femeia a început să înțeleagă dimensiunea tragediei provocată de partenerul ei, într-un moment de furie.

Avocatul Valentin Iacob spune că soția criminalului Gheorghe Moroșan ar deveni abia acum din ce în ce mai șocată de faptele soțului.

Femeia ar fi realizat cu adevărat situația în care se află atât ea, cât și soțul Gheorghe Moroșan, cel care se află pe mâna medicilor după ce a fost împușcat de oamenii legii.

Mai mult, Aurelia Moroșan susține că ar fi văzut în buzunarul soțului un obiect mare, ca un cuțitul tip sabie cu care i-a ucis pe cei doi muncitori, după ce i-a torturat mai bine de cinci ore, însă nu l-a luat la întrebări pe motiv că este un om impulsiv, de care îi este frică.

”În sala de judecată în timp ce era analizată propunerea Parchetului de arestare preventină, Aurelia Moroșan a spus că a fost îngrozită de masacrul care s-a produs, deci pe măsură ce trece timpul realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. Nu neapărat că s-ar desolidariza de soțul ei, că este până la urmă soțul ei, dar pare că nu este de acord cu ceea ce a făcut. A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit la imobilizarea acelor oameni. Ei au venit împreună, a stat la un moment dat că a văzut că soțul ei are ceva mare într-un buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat ce, deoarece de multe ori nu îi răspunde. Știe că este un om impulsiv și îi este frică de el, dar nu și-a imaginat că poate să ajungă la stadiul de a omorî doi oameni. Ea nu poate să știe cum a reușit soțul să imobilizeze acei doi oameni, deoarece susține că nu a intrat în apartament. Soțul ei are în jur de 130 de kilograme, este un om destul de vânjos”, a declarat avocatul Aureliei Moroșan, Valentin Iacob, pentru Antena 3.

Adauga un comentariu