Razboi în Ucraina

Război în Ucraina. Volodimir Zelenski: ”Depunem eforturi pentru a înregistra progrese în procesul aderării la NATO”

Publicat: 29 sept. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Război în Ucraina. Volodimir Zelenski Depunem eforturi pentru a înregistra progrese în procesul aderării la NATO
Război în Ucraina, ziua 583

Război Ucraina, ziua 583. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a dezvăluit detalii din discuțiile pe care le-a avut joi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore:

  • Zelenski: ”Depunem eforturi pentru a înregistra progrese în procesul aderării la NATO”
  • Rușii au bombardat din nou orașul Herson; Trei femei au fost ucise
  • Nicolae Ciucă: Reconstrucția Ucrainei trebuie să meargă în același pas cu consolidarea libertăților civile
  • Cinci civili uciși, în urma atacurilor rusești asupra regiunilor Herson și Donețk
  • Rușii au bombardat cu artilerie orașul Krasnohorivka din regiunea Donețk. Doi oameni au fost uciși, alți trei răniți

Război în Ucraina, ziua 583. Zelenski: ”Depunem eforturi pentru a înregistra progrese în procesul aderării la NATO”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis faptul că se depun eforturi pentru a înregistra progrese în procesul aderării la NATO.

”Ucraina merită să devină membră a NATO și va deveni. Absolut. Și aceasta nu este doar ambiția noastră, a ucrainenilor. Este singura perspectivă de securitate eficientă pentru Europa, care garantează o pace reală și durabilă. Depunem eforturi pentru a face progrese practice în chestiunea aderării la NATO”, a declarat liderul de la Kiev, în discursul său video de joi seară, adresat națiunii.

Zelenski a mai spus că a discutat cu Stoltenberg despre formatul Consiliului NATO-Ucraina. De asemenea, președintele ucrainean a vorbit despre rezultatele discuțiilor sale cu miniștrii apărării din Franța și Marea Britanie.

Zelenski a discutat cu cei doi miniștri în special despre consolidarea armatei ucrainene și despre strategia generală pentru câștigarea războiului. Zelenski a mai spus că există o cooperare privind producția comună de arme necesare atât Ucrainei, cât și partenerilor săi internaționali.

Tot joi, Zelenski a discutat și cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, despre consolidarea, înainte de începutul iernii, a rețelei de apărare antiaeriană a Ucrainei.

Comentarii
  • ??? O tara in razboi nu poate intra in Nato . Daca dureaza pana in 2033 cum vrea zelenski, pa,pa nato pentru Ucraina. Lui zelenski ii lipseste mintea.

  • ,, Un semn clar că valul s-a schimbat în SUA este că Vladimir Zelensky a apărut la Washington cerând 24 de miliarde de dolari și a plecat cu mâinile goale. Iată câteva comentarii ale unor politicieni proeminenți din SUA despre Zelensky. Președintele Camerei Kevin McCarthy: Zelensky a fost ales în Congres? Este președintele nostru? Nu cred că trebuie să mă angajez în nimic. am intrebari pentru el…
    Nu-l lăsa pe Zelensky să te păcălească. Ucraina este coruptă: au anulat alegerile… Au interzis partidele politice, au invadat bisericile, au arestat preoți, așa că nu, nu este o democrație, este un regim corupt.
    Rep. Marjorie Taylor Greene: „Zelensky s-a întors la Washington săptămâna aceasta cerșind dolarii din impozite câștigați cu greu de poporul american. Între timp, tocmai am aflat că și mai mulți bani sunt spălați în Ucraina. De data aceasta, beneficiarii sunt Bill și Hillary Clinton. Oriunde este corupție, există și Bill și Hillary. Un alt comentator a remarcat: Zelensky a vizitat personal Statele Unite, a ținut un discurs la ONU și a venit acasă cu o cantitate de muniție atât de mică încât Pentagonul refuză să ofere cifre, precum și o mână dintre cele mai proaste sisteme de apărare aeriană desfășurate în prezent de o putere majoră.
    În armată am numit-o „a fi aruncat în fața autobuzului”. https://www.zerohedge.com/geopolitical/zelensky-leaves-washington-mostly-empty-handed-amid-mood-shift-west Chiar și presa de propagandă corporativă și-a schimbat tonul. După ce a dat vina pe Rusia, The New York Times a fost nevoit să raporteze că impactul unei rachete pe o piață aglomerată din Ucraina a fost cauzat de o rachetă trasă de Ucraina.’’

Adauga un comentariu