Cancan

Râzi cu lacrimi! Cum a reacționat Antonia după ce Abi Talent i-a spus lui Alex Velea că o cere de soție

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Abi Talent și Alex Velea au dezgropat securea războiului mediatic, de mai multe zile, trimițându-și săgeți ”otrăvite” și încercând – fiecare în parte – să demonstreze că adversarul îi este inferior din toate punctele de vedere. Spectatorii savurează fiecare ”etapă”, iar lupta este departe de a fi încheiată.

La un moment dat, Abi Talent a făcut o declarație șocantă, transmițând că o va lua pe Antonia de nevastă înaintea lui Alex Velea. O astfel de afirmație nu putea rămâne netaxată corespunzător, numai că reacția nu a venit din partea lui Velea, ci a Antoniei. E drept că frumoasa brunetă nu a postat niciun comentariu pe pagina sa de socializare, numai că fotografia prezentată fanilor poate fi interpretată și într-o cheie care transmite părerea artistei despre un astfel de scenariu-surpriză.

Firește, Abi Talent s-a ”lansat” tocmai pentru a-i face încă o zi neagră lui Alex Velea, iar unii dintre cei care urmăresc desfășurarea evenimentelor au fost de părere că familiile nu ar trebui să fie implicate, dar ce s-a spus nu mai poate fi retras din mediul online, iar Antonia oferă un răspuns vizual sugestiv.

Alex Velea i-a dat diss lui Abi Talent

Acum 2 zile, Alex Velea i-a dat diss lui Abi Talent. În melodia care acum ocupă locul 1 în trending, pe Youtube, Alex Velea i-a scris lui Abi versuri dure, prin intermediul cărora își spune, în mod direct, părerea despre rivalul său. Diss-ul lansat de Velea a obținut un număr impresionant de vizualizări.

Pe de altă parte, există și voci care afirmă că tot acest ”război” dintre Abi Talent și Alex Velea nu este altceva decât o modalitate prin care amândoi să obțină cât mai multe vizualizări în mediul online – obținând avantaje financiare -, ”regia” fiind foarte bine pusă la punct. Este vorba, firește, doar de speculații, cert este că toată lumea așteaptă, acum, și un diss din partea lui Abi Talent.

Adauga un comentariu