Actualitate

Răzvan Fodor, în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră: „Cele mai mișto două minute din viața mea!”

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Fodor în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră Cele mai mișto două minute din viața mea
Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz

Răzvan Fodor a fost surprins în ipostaze fierbinți, în pat, cu o blondă celebră, în timp ce soția lui filma pentru America Express. Cu toate acestea, nu este vorba de niciun amantlâc, ci de un rol în serialul de comedie „Bravo, tată”. În ceea ce privește viața de familie, Răzvan și Irina Fodor formează un cuplu foarte frumos.

Fostul solist al trupei Krypton poate fi văzut altfel decât îl știați până acum, în comedia „Bravo, tată!”, de la Antena 1. Scenele filmate de Răzvan Fodor i-au făcut pe fanii săi să râdă copios.

„Bravo, tată!”, un nou serial marca Antena 1

„Bravo, tată!” îi are ca protagoniști pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși. Comedia a avut premiera pe 22 octombrie, la Antena 1. Serialul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Noul serial aduce în fața telespectatorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, dar și întâmplări care vor face deliciul urmăritorilor.

Printre vedetele din distribuția comediei se numără și acrița Oana Ioniță, fosta miss Playboy România 2004, finalistă Masterchef 2022. Vedeta a mai jucat în producții TV populare, precum „Inimă de Țigan”, „Doctori de mame”, „Pup-o, mă!” și altele.

Răzvan Fodor, în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră

Chiar de la primul episod, telespectatorii s-au putut distra de minune la o scenă fierbinte dintre Răzvan Fodor și Oana Ioniță. Dialogul dintre cei doi actori este extrem de amuzant, chiar dacă momentul ar fi trebui să fie unul senzual.

„Cele mai mișto două minute din viața mea”, este replica frumoasei blondine, la întrebarea lui Gioni (Răzvan Fodor) despre prestația sa din dormitor.

Povestea comediei se învârte în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care ajung să se împrietenească prin intermediul copiilor. Cei patru intră în diverse încurcături menite să stârnească emoții și hohote de râs.

„Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place. O să vedeți voi despre ce e vorba”, a declarat Răzvan Fodor.

Adauga un comentariu