Sport

Răzvan Marin, protagonistul unui transfer spectaculos? „Pleacă doar pentru 15-20 de milioane de euro”

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Marin protagonistul unui transfer spectaculos Pleacă doar pentru 15-20 de milioane de euro

Presa din Belgia a anunțat că Răzvan Marin (23 de ani) ar putea ajunge la Club Brugge, sub formă de împrumut, dar tatăl mijlocașului, Petre Marin, a spus că sunt șanse mici ca o asemenea mutare să se realizeze.

Petre Marin va fi prezent la meciul Ajax – Sparta Rotterdam, programat duminică, și speră să-l vadă pe Răzvan în primul 11: „Nu cred că se pune problema unui împrumut. Doar să vină cei de la Club Brugge să ofere 15-20 de milioane pentu Răzvan. Altfel nu cred că se pune problema să plece de la Ajax. Antrenorul a spus că se bazează pe el, asta contează. Acum sunt în Olanda, la Răzvan, așteptăm meciul de duminică”, a spus Petre Marin, pentru Digi Sport.

Răzvan Marin a ajuns la Ajax după un sezon foarte bun în Belgia, la Standard Liege. Olandezii au plătit 12,5 milioane de euro pentru „tricolor”, care încă se adaptează la gruparea din Capitală. Marin Jr. a adunat 15 jocuri oficiale în tricoul lui Ajax.

Răzvan Marin mai are contract cu Ajax până în 2024

Înainte de reluarea campionatului, Ajax e lider în Eredivisie. „Lăncierii” au strâns 44 de puncte în 18 etape. AZ Alkmaar se află pe locul 2, cu 41 de puncte. PSV Eindhoven completează podiumul, cu 34 de puncte.
În vară, mijlocașul Donny van de Beek va pleca la Real Madrid. „Galacticii” plătesc 55 de milioane de euro pentru puștiul în vârstă de 22 de ani. În acest sezon, Van de Beek a bifat 26 de meciuri în toate competițiile pentru echipa lui Erik ten Hag. Acesta a marcat de opt ori și a oferit opt pase decisive.

Adauga un comentariu