Sport

Răzvan Marin, pus la zid în Olanda! „Românul a costat mult, dar e un fotbalist mediocru!”

Publicat: 16 dec. 2019

Răzvan Marin traversează o perioadă „neagră” la Ajax. Internaționalul român n-a mai fost titular de aproape trei luni, de la sfârșitul lui septembrie, dintr-un meci câștigat de Ajax cu 5-0 în fața Fortunei Sittard.
Standard Liege a primit, în vară, 12,5 milioane de euro pentru Răzvan Marin, care însă nu s-a adaptat deloc la Amsterdam „Tricolorul” e tot mai criticat în Olanda. Ultimul care l-a luat în colimator este Wim Kieft, un fost internațional olandez.

„Nivelul lui Ajax este prea ridicat pentru Răzvan Marin. Românul a fost o achiziție scumpă, care s-a dovedit până la urmă un fotbalist mediocru”, a spus Kieft pentru publicația De Telegraaf.

Românul nu a înscris încă pentru Ajax

Răzvan Marin a adunat 13 apariții pentru Ajax, în toate competițiile. Nu a marcat, reușind o singură pasă de gol. Chiar în meciul amintit anterior, 5-0 cu Fortuna Sittard, ultimul al său ca titular în 11-le „lăncierilor”.

„Evident că este mereu dificil la început, dar trebuie să te obișnuiești și să te acomodezi. Sunt foarte fericit cu alegerea pe care am făcut-o și că sunt aici. La început a trebuit să mă acomodez inclusiv cu ritmul, cu ședințele de pregătire, dar acum m-am acomodat”, spunea Marin în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat în Olanda.

Răzvan Marin, care a strâns 21 de selecții în prima reprezentativă a României, este cotat la 13,5 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.loading...

Adauga un comentariu