Cancan

Răzvan Simion a apărut în public cu iubita sa. Cine este misterioasa brunetă

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Răzvan Simion a apărut în public cu iubita sa după câteva luni bune de când acesta s-a despărţit de Lidia Buble. Relaţia dintre cei doi a durat aproape şase ani. Având în vedere că cei doi erau liberi, era de aşteptat ca prezentatorul tv să îşi caute o nouă parteneră.

Până în prezent, Lidia Buble nu şi-a găsit încă pe nimeni, însă Răzvan a fost surprins în compania mai multor domnişoare.

Răzvan Simion escapadă în Turcia cu iubita sa

Celebrul prezentator a fost fotografiat, la sfârşitul lunii august, în timp ce se afla într-o mică escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasa.

În acest weekend, pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Răzvan și noua sa iubită, în timp ce se aflau într-un club, împreună cu mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton, printre care bunul său coleg Dani Oțil, cu iubita lui, și Ţinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu (cunoscută drept „Mama Natură”).

Imaginile au fost făcute publice chiar de Ţinu printr-o serie de Instastories. Mândru de locul în care se aflau cu toții, Ţinu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare și Răzvan, lângă o brunetă tânără, cu părul lung. Fără nicio intenție de a se mai ascunde, cei doi s-au lăsat filmați și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Buble și Simion s-au despărțit la începutul acestei veri. Artistă nu are momentan pe nimeni special în viața sa, ea alegând, după încheierea relației cu Răzvan, să-și focalizeze atenția pe viața profesională.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a fost fotografiat pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deși inițial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ține de parte de ochii curioșilor.

Cei doi au fost discreți și nu s-au manifestat romantic. Domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declarație despre această scenă, ba mai mult, a susținut că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continuă să rămână managerul Lidiei Buble

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată.

Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Findcă i s-au tot pus întrebări și a fost descusută pe marginea acestui subiect, vedetă a răbufnit pe Facebook. „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară!”, a scris Lidia Buble, sătulă să vadă cum „amicii” de pe social media îi intră cu bocancii în intimitate.

Adauga un comentariu