Cancan ultimă oră

Răzvan Simion nu poate trece peste despărțirea de Lidia Buble: „Mi-a șoptit la ureche”

Publicat: 07 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Simion nu poate trece peste despărțirea de Lidia Buble Mi-a șoptit la ureche
Lidia Buble și Răzvan Simion

Răzvan Simion nu poate trece peste despărțirea de Lidia Buble! Ce mesajul șocant a postat prezentatorul TV pe rețelele de socializare? A trecut mai bine de o lună de când Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio pentru totdeauna. Dar oare chiar să fie pentru totdeauna? Oare chiar s-a terminat definitiv una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul autohton? În timp ce Lidia pare că și-a revenit complet, situația stă complet diferită în cazul omului de televiziune.

Răzvan Simion nu poate trece peste despărțirea de Lidia Buble

Direct pe contul de Instagram, colegul lui Dani Oțil a șocat pe toată lumea cu ultimul mesaj postat. Deși a încercat să facă un fel de glumă, mai pe față, mai pe ascuns, Răzvan a scris că nu este destul de puternic să facă față problemelor pe care viața i le servește când se așteaptă mai puțin, semn că nu poate trece peste despărțirea de artistă.

”Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, a postat prezentatorul TV.

Vă reamintim că, în anunțul separării de artistă, prezentatorul TV s-a învinovățit pentru nefericirea propriei iubite, susținând că a devenit.. ”insuficient”.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.”, este o parte din mesajul postat de Răzvan.

Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion:„Este, oare, iertare?”

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor a venit ca un trăsnet pentru toți fanii acestora. Acum, la puțin timp după ce prezentatorul de la Neatza a făcut anunțul pe rețelele de socializare, Lidia Buble dă semne că are o părere de rău și ar fi șanse să se împace cu Răzvan.

Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion:„Este, oare, iertare?”

Răzvan Simion a făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer, când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viață frumoasă, Suflețel!”, a scris el, pe Instagram. La scurt timp însă, a ales să îl șteargă și asta a dus la multe semne de întrebare.

Lidia Buble ștersese deja toate fotografiile în care apărea alături de cel pe care l-a numite iubirea vieții ei în mai multe râdnrui de-a lungul timpului.  Aceasta nu a avut nicio reacție publică după ce fostul ei iubit a postat acel mesaj lung și siropos care a impresionat toate domnișoarele d epe Instagram.

Acum, după ce lucrurile s-au mai liniștit, artista pare să îl vrea înapoi de Răzvan. Cel puțin asta consideră unii dintre fanii ei, după ce ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare.  „Este, oare, iertare, pentru tot ce-am făcut, Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”. Mulți au considerat că acest mesaj ar putea avea legătură și cu Răzvan și că Lidia ar regreta de fapt despărțirea.

Este posibil ca, în viitorul apropiat, cei doi să se împace, cu atât mai mult cu cât adesea au susținut, la unison, că sunt suflete-pereche: ”Răzvan este iubirea vieții mele”, declara Lidia cu puțin timp înainte de despărțire.

Adauga un comentariu