Cancan

Reacția Cristinei, după ce Iulian Clonț a dezvăluit la Insula Iubirii că a provocat un accident, în urma căruia a murit o fată

Publicat: 21 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția Cristinei după ce Iulian Clonț a dezvăluit la Insula Iubirii că a provocat un accident în urma căruia a murit o fată
Iulian Clonț a ales să își deschidă sufletul în fața camerelor de filmat și a făcut o dezvăluire cutremurătoate

În urmă cu o ediție, Iulian Clonț a șocat pe toată lumea după ce a dezvăluit că a provocat un accident, în urma căruia o fată a murit. Soția lui, Cristina, a urmărit cu atenție faptul că iubitul ei a împărtășit cu colegii de pe insulă și cu ispitele cel mai mare regret al vieții sale.

Într-un moment neașteptat pentru toată lumea, Iulian Clonț a ales să își deschidă sufletul în fața camerelor de filmat și a făcut o dezvăluire cutremurătoate. Concurentul a mărturisit, în fața camerelor de filmat, cel mai îngrozitor moment al vieții lui, când a provocat un accident rutier, în care o tânără și-a pierdut viața. Ulterior, Cristina a fost surprinsă când a văzut imaginile cu soțul ei, făcând această mărturisire.

Cum a reacționat Cristina, după ce Iulian Clonț a făcut o dezvăluire șocantă

Deși la început nu a văzut Insula Iubirii ca pe un loc potrivit unde să își exprime sensibilitățile, Iulian Clonț a ales să povestească prin ce a trecut în urmă cu mai mulți ani și a mărturisit drama care i-a marcat și schimbat viața pentru totdeauna. Soția lui, Cristina, știa ce s-a întâmplat în acel moment, însă a dezvăluit că nu aveau o relație și nu se cunoșteau.

Accidentul pe care Iulian Clonț l-a provocat s-a întâmplat în urmă cu foarte mulți ani, pe vremea când el era tânăr. Cei doi nu se cunoșteau în acel moment, însă este conștientă de cât de greu îi este să trăiască cu gândul că o fată a murit. Chiar și așa, a mărturisit că viața nu este roz întotdeauna, iar acesta este un moment peste care nu va trece în totalitate.

”Nu cred că este nimic de spus. Nu cred că o să treacă niciodată peste un asemenea moment. Era el foarte tânăr. Evident că un asemenea eveniment marchează pe oricine. Viața nu este roz, este plină de greutăți și provocări. Ideea este cum reușim să trecem mai departe.”, a declarat Cristina, la Insula Iubirii.

Iulian Clonț își dorește să țină legătura cu două ispite

La începutul sezonului 7, Iulian Clonț și Cristina au spus că nu au venit la Insula Iubirii să își testeze relația, ci să demonstreze că iubirea invinge și în astfel de situații. Chiar și așa, concurentul a dezvăluit că își dorește să țină legătura cu ispitele Cecilia și Denisia, după ce vor pleca de pe insulă.

Concurentul a spus că nu le vede în rolul de ispită.

Adauga un comentariu