National

Reacţia Elenei Udrea după ce Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacţia Elenei Udrea după ce Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei
Elena Udrea

Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Ieri, a fost confirmată candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. Legat de acest subiect, Elena Udrea a ţinut să transmită un mesaj pe reţelele de socializare. Reacţia ei i-a surprins pe unii dintre internaţi.

Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei

Toată lumea ştie că Traian Băsescu şi Elena Udrea au avut o relaţie apropiată în trecut şi s-au susţinut mereu în demersurile politice şi nici de această dată nu au făcut excepţie. Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura oficială la Primăria Capitalei după ce PNL şi USR PLUS nu au acceptat şi PMP în alianţă care-l susţine pe Nicusor Dan şi care va propune candidaţi comuni la primăriile de sector.

În urma anunţului, Elena Udrea a ţinut să transmită un mesaj public, pe reţelele de socializare. Aşa cum mulţi se aşteptau, ea este alături de Traian Băsescu în această „luptă” şi a subliniat destul de clar acest lucru.

Mesajul, Elenei Udrea

Elena Udrea a poşta pe contul personal de Facebook un mesaj de susţinere pentru Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei. Ea a evidenţiat faptul că odată ce acesta candidează este imposibil să nu câştige.

„Gata, s-a terminat cu glumă! Candidaţii şi susţinătorii lor, cei aflaţi la vedere sau ascunşi aiurea, prin „păduri”, îşi pot lua găletuşele din nisip şi pot merge acasă!

Traian Băsescu, candidează! Şi că întotdeauna, câştiga! Se face din nou politică în România! Se face din nou administraţie în România!”, a fost mesajul pe care Elena Udrea l-a transmis.

Elena Udrea, apariţie în public după 2 ani! E schimbată total

Elena Udrea era însărcinată în ultimul trimestru cu micuţa ei în timpul în care problemele cu legea au început să o încolţească. Aceasta a născut, a avut-o o vreme alături pe fiica ei, ulterior cele două au fost despărţite luni bune. Fostul ministru rămăsese alături de Alina Bica în Costa Rica, iar mai apoi a fost extrădata. Fostul ministru se bucură mai mult decât niciodată de libertatea.

Anul trecut pe vremea aceasta încă avea statutul de refugiat în Costa Rica, iar acum a reuşit să-şi reîntregească familia şi să se bucure de creşterea Evei alături de partenerul său. Adrian Alexandrov, Elena şi Eva Maria şi-au făcut apariţia într-un parc de aventură. Weekend-ul de iunie, după ce măsurile s-au relaxat, i-a făcut pe aceştia să iasă la soare şi la o plimbare mult aşteptată de micuţa.

Cum s-a schimbat în tot acest timp

Alături de frumosul cuplu s-a aflat şi Maria Veliceasa. Lucrul de care se miră cei care o ştiau pe fosta blondă din politica este faptul că din clipa în care a revenit în România, iar povestea să s-a schimbat total, nu mai abordează ţinute cu care să iasă în evidenţă.

De data asta, Elena a surprins cu stil simplist – un tricou alb, nişte blugi şi pantofi sport tot albi. În timpul acesta, privirile erau aţintite la fiica ei, care era îmbrăcată din cap până-n picioare în lucruri de brand – tricoul ei costă 90 de dolari şi 160 jeanşii. Mai mult decât atât, o schimbare curioasă vine şi din partea noilor forme pe care pare că le-a dobândit blondina.

Adauga un comentariu