Sport

Reacția imediată a lui Floyd Mayweather după victoria lui Conor McGregor

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția imediată a lui Floyd Mayweather după victoria lui Conor McGregor

Floyd Mayweather a reacționat imediat după victoria lui Conor McGregor, în fața lui Donald Cerrone, în gala care a avut loc la Las Vegas. Lupta a durat doar 40 de secunde.

Floyd a postat pe contul de Instagram un afiș al luptei care, cel mai probabil, va avea loc între el și McGregor, chiar în acest an. Totodată, Mayweather l-a provocat și pe Khabib Nurmagomedov.
Și McGregor a lăsat să se înțeleagă că 2020 ar putea fi anul revanșei în fața lui Mayweather.

„El e în planurile noastre pentru acest an, iar noi suntem în planurile lui. Vom face sigur ceva”, a precizat acesta.

În 2017, Floyd îl învingea pe Conor după un KO tehnic, în runda a zecea. Americanul a avut atunci o bursă de 300 de milioane de euro. Irlandezul s-a „mulțumit” cu 100 de milioane de euro.
Irlandezul în vârstă de 31 de ani a reușit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale carierei sale. Arbitrul a oprit confruntarea după 40 de secunde, după o serie de lovituri ale lui McGregor.

„Am făcut istorie în seara asta! Am stabilit un record! Sunt primul luptător din istoria UFC cu victorii prin knockout la featherweight, lightweight și, acum, la welterweight, la trei categorii de greutate. Sunt foarte mândru!”, a declarat McGregor la scurt timp după partidă.

Adauga un comentariu