Actualitate

Reacția lui Cătălin Moroșanu, după ce-a aflat de dosarul penal al lui Sergiu, „tăticul călăreț”

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce-a aflat de dosarul penal al lui Sergiu tăticul călăreț
Reacția lui Cătălin Moroșanu, după ce-a aflat de dosarul penal al lui Sergiu, "tăticul călăreț"

Cătălin Morosanu a avut o primă reacţie după ce a aflat de dosarul penal a lui Sergiu, „tăticul călăreț”.

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, a ajuns să fie anchetat penal. După ce cotidianul BZI a prezentat în exclusivitate povestea tânărului, sute sau poate chiar mii de oameni s-au mobilizat pentru a-i oferi o mână de ajutor. Într-un timp extrem de scurt, în conturile lui Sergiu s-au adunat sume frumușele, iar tânărul a reușit să-și cumpere o casă în zona Miroslava. În viața tânărului s-au schimbat multe, însă nu toate în bine. Acum a ajuns să fie anchetat penal după ce a comis o infracțiune de neînțeles.

Pe 13 mai, Sergiu Ion Ciobotariu avea să fie oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere.

„Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reacția lui Cătălin Moroșanu, după ce-a aflat de dosarul penal al lui Sergiu, „tăticul călăreț”

”Posibil ca Sergiu să aibă astfel de probleme. Nimeni nu este perfect. Tu ești perfect? Când am ajuns prima oară vedetă, credeți că nu aveam figuri? Automat îți vin lucrurile astea. Problema este cum treci peste ele, cum le depășești. Sergiu este și tânăr, are 21 de ani. La 21 de ani n-ai experiență de viață, deși eu i-am spus ce să facă. Nu pot să stau tot timpul lângă el”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

”Toată lumea m-a întrebat cum am ajuns la el. A fost foarte simplu. Eram în pandemie, stăteam acasă, și am aflat povestea cu Sergiu, care stătea în Iași, într-un cartier mărginaș. Era o mahala, ca-n filme. Am zis să mă duc și eu cu niște pachete la el, pentru că îi născuse nevasta. Am umplut mașina, am luat și scutece, mâncare, legume, fructe, de toate.

Când am văzut unde stă… Nu aveau curent, apă, nimic! Nu mi-a venit să cred, mi-am făcut cruce. L-am văzut pe Sergiu cu bun-simț, nu cu vrăjeală. Mie îmi plac oamenii cu bun-simț. Am văzut în ce condiții trăiește și am zis să-l ajut să-și ia o casă, să strângă bani. Și așa am demarat această campanie. Eu sunt și un om credincios, cred că fiecare lucru bun mai face câte o comoară în ceruri. Cred că gestul făcut față de Sergiu a fost un gest făcut în fața lui Dumnezeu”, a mai declarat Cătălin Moroșanu, potrivit sursei citate mai sus.

Viața lui Sergiu s-a schimbat după ce toată țara i-a aflat povestea

Cătălin Morosanu a avut o prima reactie dupa ce a aflat de dosarul penal in care Sergiu este implicat.

Sergiu, tăticul călăreț, a primit ajutor și este liber să facă ce vrea. Este păcat însă că a ajuns să fie anchetat penal și își pune libertatea în joc pentru nimic. Vă reamintim că Sergiu a ajuns să fie cunoscut de toată țara după ce în timpul pandemiei a mers călare pe cal prin centrul Iașului pentru a ajunge la maternitatea unde soția sa născuse. Povestea tânărului a impresionat mulți oameni, iar în conturile sale au ajuns să se adune sume importante de bani. Sergiu a vrut o casă și a reușit să o cumpere. Avea dintr-o dată condiții la care nici nu spera vreodată.

Adauga un comentariu