Actualitate

Reacția lui Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru BZI LIVE după intrarea în partid a impresarului Anamaria Prodan: „Prietena mea de mulţi ani, o femeie puternică, o naționalistă convinsă…! Alături de ea vrem să modificăm multe pentru familie și femei…” – VIDEO

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Reacția lui Codrin Ștefănescu în exclusivitate pentru BZI LIVE după intrarea în partid a impresarului Anamaria Prodan Prietena mea de mulţi ani o femeie puternică o naționalistă convinsă... Alături de ea vrem să modificăm multe pentru familie și femei... - VIDEO
Anamaria Prodan este noul membru al APP

Codrin Ștefănescu a abordat în ediția BZI LIVE de marți, 18 octombrie 2022, un subiect amplu dezbătut de mass-media. Secretarul general al APP a făcut declarații în exclusivitate despre Anamaria Prodan, noul membru al Alianței Pentru Patrie.

Politicianul o consideră pe impresară o femeie puternică, credincioasă și un român patriot. Alături de aceasta, membrii APP vor lupta pentru familie, femei și români de pretutindeni.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre noul membru APP, Anamaria Prodan

Secretarul general al APP a menționat cu vehemență că Anamaria Prodan este un nou membru valoros al APP. Codrin Ștefănescu afirmă că impresara de fotbal nu a dat niciodată niciun pas înapoi și va lupta pentru binele tuturor femeilor.

„Legat de ultima venire în partid cu notorietate. Este vorba de Anamaria Prodan. În ultima perioadă au venit universitari, medici, oameni care au condus judeţele pe vremuri şi s-au reîncadrat în politica după ce au văzut ce se întâmplă în momentul de fată. Lumea vine şi se implica pentru că trebuie să ţinem fata. Sosirea Anamariei Prodan a trecut neobservată dintr-un punct de vedere. Relaţia mea cu ea şi cu mama ei este de mult. Are o educaţie dintr-o familie iubitori de tradiţie, biserica, cu credinţa în Dumnezeu. Ea este o femeie puternică şi a făcut parte dintr-o lume a bărbaţilor pe zona de sport. S-a luptat de la egal la egal cu oameni grei de afaceri din întreaga lume. Nu a dat un pas înapoi şi nu exista în România un bărbat care să zică că i-a dat un cadou să stea cu ea la o cafea. Ea a spus că a trecut prin problema personală care i-a deschis ochii şi a spus că a întrebat în stânga şi dreapta dacă s-a mai întâmplat aşa ceva. Asta a determinat-o pe ea să facă scrisoarea manifest care a prins la popor. A fost lansată pe internet şi am primit 264.000 mesaje exclusiv din partea femeilor din România. Ele cer ca Anamaria Prodan să preia APP filiala pentru femei”, a menționat politicianul.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a transmis un bilanț absolut înfiorător care face referire la abuzurile împotriva femeilor, an de an.

„Sunt cazuri multe în România în care femeile şi drepturile lor sunt încălcate. Numai anul acesta, au fost în jur de 60.000 de cazuri de abuzuri împotriva femeilor, copii luaţi din braţele românilor şi statul nu a intervenit. Cazuri în care bărbaţi violenţi în care au primit mandat şi s-au apropiat şi au şi ucis. Dacă te uiţi pe net, sunt 4.600 de cazuri în care femeile au plătit cu viaţa. Legislaţia trebuie scchimbata. Trebuie modificate părţi din legi. În 2024, APP va candida cu oameni de peste tot, doriţi de popor. Ei trebuie să fie atenţi să promoveze oameni care au trecut prin aşa ceva şi trebuie să schimbe cu adevărat ceva. Trebuie schimbate multe legi, nu doar ce spune în scrisoare Anamaria Prodan. Romanii trebuie să trasica mai bine în propria lor ţară”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Astfel, odată intrată în politică Anamaria Prodan, Codrin Ștefănescu a menționat că lupta la baionetă cu actuala clasă politică va continua și mai aprig pentru interesele românilor, mai ales după ce aceștia vor plăti facturi uriașe.

Comentarii
Adauga un comentariu