International

Reacția lui Donald Trump la gafa lui Joe Biden

Publicat: 27 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Donald Trump la gafa lui Joe Biden
Joe Biden și Donald Trump

Donald Trump a reacționat la confuzia halucinantă a lui Joe Biden. Iată ce a spus liderul de la Casa Albă.

Ieri, în cadrul unui interviu, Joe Biden la numit George pe președintele Trump: „Alți patru ani de George… George… el – dacă o să ne trezim într-o situație în care Trump va fi reales, vom trăi într-o cu totul altă lume”. Politicianul de 77 de ani a primit un cot de la soția sa, Jill, care i-a șoptit „Trump” după ce l-a numit George pe președinte (vezi AICI).

Trump, reacție ironică

„Joe Biden mi-a spus George. Nu și-a putut aminti numele meu. A fost ajutat de soție să termine interviul. Cartelul Fake News lucrează în plus pentru a-l scuza!“, a scris Trump pe Twitter.

Președintele american Donald Trump l-a ironizat pe „adormitul” Joe Biden, adversarul său de la alegerile prezidențiale de săptămâna viitoare, după ce democratul i-a încurcat numele.

Conform Daily Mail, Joe Biden era în direct seara trecută când a zis: „Alți patru ani de George… George… el – dacă o să ne trezim într-o situație în care Trump va fi reales, vom trăi într-o cu totul altă lume”. Politicianul de 77 de ani a primit un cot de la soția sa, Jill, care i-a șoptit „Trump” după ce l-a numit George pe președinte.

„Joe Biden m-a numit George ieri. Nu și-a putut aduce aminte numele meu. Noroc cu moderatorul care l-a ajutat să termine interviul. Cartelul «Fake News» lucrează din răsputeri să acopere gafa”, a transmis Donald Trump, pe Twitter.

Donald Trump este optimist, chiar dacă Joe Biden are un avans de 8% la alegerile prezidențiale

Cu doar șase zile înaintea scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie, președintele Statelor Unite, Donald Trump a afișat un optimism incredibil, în ciuda a ceea ce arătau sondajele de opinie. Totodată, sâmbătă, 24 octombrie, Barack Obama, fostul președinte al SUA, dar și Joe Biden, adversarul lui Trump, l-au criticat aspru pe acesta, fiindcă ar fi eşuat complet în gestionarea pandemiei noului coronavirus.

Ziua de sâmbătă a fost o zi plină de mitinguri electorale: trei ale ale miliardarului republican, două ale candidatului democrat, după o pauză de şase zile şi un altul al fostului preşedinte Obama.

„Aceste alegeri sunt o alegere între o super-redresare a lui Trump sau o depresie a lui Biden”, a declarat Donald Trump unei audienţe convinse din însoritul stat Carolina de Nord, discurs în care preşedintele american a evidenţiat propria vindecare de COVID-19 şi a promis o redresare economică rapidă.

Donald Trump: „Sondajele sunt mult mai bune decât acum patru ani”

Plin de viață, după ce a votat anticipat în Florida „pentru un tip pe nume Trump”, liderul de la Casa Albă a mers la un miting electoral în statul Ohio. Apoi, în cursul serii, s-a îndreptat spre Wisconsin.

„Sondajele sunt mult mai bune decât acum patru ani. De altfel, se aseamănă periculos”, a asigurat Trump, care a făcut campanie într-un ritm frenetic după ieşirea din spital.

Joe Biden, preferat în fața lui Donald Trump

Democratul Joe Biden are un avans de 8% în fața lui Donald Trump, însă actualul președinte SUA se bucură de un mic avantaj în Florida.

„În zece zile vom câştiga în acest mare stat şi vom obţine încă patru ani la Casa Albă”, a susţinut Donald Trump în Ohio, menționând victoria sa din 2016 care a contrazis sondajele.

În ciuda bilanţului de peste 224.000 de decese provocate de COVID-19 şi a aproximativ 80.000 de noi cazuri zilnice de contaminare, liderul de la Casa Albă își păstrează optimismul.

„Aceasta este preşedinţia lui Trump’, a afirmat Joe Biden, referindu-se la efectele pandemiei.

Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump, are 77 de ani și campaniile acestuia se desfășoară cu respectarea normelor de distanțare socială, pentru a putea limita răspândirea noului coronavirus. Acesta a organizat două întâlniri în format „drive-in”, vorbind pe o scenă decorată cu dovleci de Halloween.

„Ieri a fost cea mai rea zi pe care am avut-o, dar din nou joi seară, în timpul dezbaterii, Donald Trump a spus şi continuă să spună că suntem la capătul tunelului, că [virusul] dispare şi că vom învăţa să trăim cu el. I-am spus că nu învăţăm să trăim cu el, ci că ne cere să murim cu el”, a susţinut Joe Biden. „Încă nu are un plan”, a continuat candidatul democrat criticile la adresa rivalului său.

Adauga un comentariu