National

Reacţia Mariei Dragomiroiu după moartea lui Nelu Ploieșteanu: Nu este adevărat! Nu ne vine să credem

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacţia Mariei Dragomiroiu după moartea lui Nelu Ploieșteanu Nu este adevărat Nu ne vine să credem
Maria Dragomiroiu a plâns după ce a aflat că Nelu Ploieșteanu a murit

Maria Dragomiroiu a avut o reacţie în direct la moartea lui Nelu Ploieșteanu. Artista de muzică populară se declară socată de vestea primită şi a declarat că incă nu îi vină se creadă că marele artist a decedat.

Nelu Ploiesteanu a murit după ce era internat la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din București după ce s-a infectat cu COVID-19

Maria Dragomiroiu a povestit în lacrimi despre Nelu Ploieșteanu

După ce Saveta Bogan a plâns la un post de televiziune, artista Maria Dragomiroiu a declarat că nu îi vine să creadă despre faptul că Nelu Ploiesteanu a murit şi că acest lucru reprezintă o mare pierdere în lumea artistică din România

Of. Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleşit pur şi simplu. Suntem foarte trişti că Nelu al nostru a plecat dintre noi. Nu ne vine să credem. A plecat un om excepţional, acest om nu a deranjat pe nimeni. A fost întotdeauna la locul lui. Am participat în aşa de multe spectacole, am cântat împreună. Am avut această bucurie să învăţ lucruri de la el. Este extraordinar că daţi veşti proaste ca la câteva zile se mai duce un artist. Nea Nelu a însemnat extraordinar de mult pentru familia mea. Ne-am întâlnit în Germania când cântă la acordeon. Nu a făcut la nimeni rău. Spunea că este bucurăs că Dumnezeu i-a dat darul să cânte şi să fie iubit de oameni.

Muzica lăutărească a pierdut un mare om la fel şi cu Cornelia Catangă. Acest virus există şi răpeşte talente. Dumnezeu să-l odihnească între cei mai mari artişti. Dar, totuşi, el rămâne Vagabontul vieţii mele! El a redat viaţa şlagărului acesta. A plecat spre stele cu aceste cântece minunate și ne bucurăm de ele. Va rămâne în sufletele noastre întotdeauna şi va rămâne o mare valoare. Dumnezeu să-L odihnească în pace.

Sunt foarte multe lucruri frumoase despre Nelu Ploieșteanu. Reprezintă o pagină de aur în cartea muzicii romaneşti. Cei care vin după noi au de învăţat şi au de luat un exemplu despre cum să răzbească în arta muzicii. Iubirea noastră este veşnică pentru el. a menţionat Maria Dragomiroiu pentru antena 3

Saveta Bogdan în lacrimi după aflarea veştii că Nelu Ploieșteanu a murit

O altă intervenţie în direct la Antena 3 a avut-o Saveta Bogdan care a izbucnit în lacrimi după aflarea veştii că Nelu Ploieșteanu a murit. Aceasta s-a declarat socată de veste şi că nu îi vine nici ei să creadă acest lucru. Artista a spus că se va duce la biserică să aprindă o lumânare şi că, dacă va fi lăsată, se va duce să participe la înmormântarea lui Ploieșteanu. Saveta Bogdan a menţionat că la înmormântarea Corneliei Catangă nu a fost lăsată de autorităţi să participe din cauza pandemiei de COVID-19:

mi pare foarte rău că nu a mai putut fi salvat. Îmi pare atât de rău că a avut atâtea necazuri. Mă duc la Biserică să îi aprind o lumânare. Sufer foarte mult. Enorm de rău îmi pare, nu am cuvinte, nu pot să cred aşa ceva. Nelu Ploiesteanu era un om adevărat, era atât de iubit. Nu ştiu de unde a luat virusul ăsta. (… ) La Cornelia Catangă nu am putut să mergem la înmormântare pentru că nu ne-a lăsat. Poate ne lasă la Nelu. a spus artista Saveta Bogdan.

Adauga un comentariu