Sport

Reacția președintelui Politehnicii Iași după ce suporterii i-au cerut demisia: „Clubul va ajunge la faliment dacă eu plec!

Publicat: 10 ian. 2020

Mai mulți fani au inițiat în spațiul virtual o petiție online de demitere din funcție a președintelui Adrian Ambrosie.
Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că dacă se va retrage de la club, Politehnica Iași riscă să intre în faliment. Totodată, cel vizat de petiția suporterilor a subliniat că este decis să facă un pas în spate dacă va veni cineva cu resurse financiare în conducerea clubului.

”Eu cred că acești oameni ori nu știu ce se întâmplă la club, ori sunt rău intenționați. Să luăm scenariul că eu voi pleca. Cine ar putea să vină fără o situație financiară bună să țină clubul cu atâta siguranță și cu atâta pasiune cum am făcut-o eu? Am jucat de la 7 ani la Politehnica Iași, de 42 de ani sunt la clubul acesta. Nu cred că poate fi cineva mai implicat și cu mai multă dorință ca acest club să funcționeze decât un om care a trăit peste 40 de ani aici. Dacă va veni cineva cu resurse financiare și va salva cu adevărat clubul acesta, am spus-o și o repet, sunt primul care fac pasul înapoi. Dar sunt doar vorbe. Acest club va ajunge la faliment dacă cineva crede că va putea să țină clubul mai bine decât am făcut-o noi, cei din Comitetul Director, în situații critice, când era riscul ca Poli să nu mai existe în fotbalul românesc”, a declarat Adrian Ambrosie.loading...

Adauga un comentariu