Local

Reacţia şocantă a soţiei medicului ieşean confirmat cu COVID-19: Aşteptam ca unele hiene mediatice să fie reduse la tăcere prin laringită (Covid sau gripală)

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacţia şocantă a soţiei medicului ieşean confirmat cu COVID-19 Aşteptam ca unele hiene mediatice să fie reduse la tăcere prin laringită Covid sau gripală

Reacţie şocantă a soţiei medicului depistat cu COVID-19. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, medicul Ingrid Miron doreşte moartea tuturor celor care au mediatizat cazul lor. Este inexplicabil cum un medic care a făcut un jurământ să îşi dorească moartea mass-media (vorbim despre orice mass-media). Nu este normal ca un om educat, un om care are anumită pregătire să vrea acest lucru doar pentru că presa din toată ţara a îndrăznit să scrie despre soţul ei că are COVID-19.

‘Ma gândesc la schimbarea echilibrului anterior chiar imperfect pe care îl avea cotidianul vieţii în România faţă de această stare a ‘asediului virusologic’ modulata mass media din zilele acestea. Mă mai gândesc la cât de transparenţi au devenit unii când frica i-a dezgolit şi a apărut superba lor esenţă .Oameni obişnuiţi uita dramul de educaţie , spoiala, cultura ,* credinţa pe care o mai aveau şi se manifestă într-o isterie uriaşă a panicii, egoismului , minciunii, meschinăriei, parvenitismului , răutăţii de a nu pierde nici acum vreo ocazie de a lovi în semen. Lipsa de scrupule, invidia, dezumanizarea apar în debaclu în stare pură; micimea sufletească nu mai are acum nevoie de mască; logica, profesionalismul au plan secund..Dorinţa de a da din coate ca să-l împingi pe altul, ura ,venalul tinde să meargă spre apogeu justificate de vreun scenariu de luptă antivirala.. Cei din categoria împăraţii cu funcţii şi state vechi prin diverse sisteme, închişi de mult în complexul lor narcisistic de superioritate autocratică, orchestrează dezvoltări abuzive, paranoice chiar, scenarii în care îşi folosesc acoliţii (acolitele) pentru a lovi în cei incomozi, nesterpi , neduplicitari, nenocivi care nu le sunt unelte. Alţi împăraţi, mai recenţi, cu lipsa încă de experienţă reacţionează paradoxal la stressul măsurilor de la vârf, primitiv şi injust, dar ezitările, cosmetizarea adevărului, declaraţiile pernicioase şi hazardate, aprecierile exclusiv pentru persoanele obediente şi nu pentru cei care îşi mai respectă profesiunea, principiile şi logica îi va duce exact în bulă de izolare şi descalificare din partea oamenilor pe care ar trebui să-i câştige.
Mai este o categorie din care în profesiunea mea am întâlnit din fericire un singur exemplar prin apropiere; categoria de prostituţie din vocaţie, cu pervertire completă şi a spiritului, persoane pentru care nici şocurile electrice nici antipsihoticele nici reeducarea nu mai au nici un efect.Acest gen de persoane, în apăsarea grea pandemica pe care o încercam toţi, înfloresc. Prinse între o prestaţie discutabilă profesională , nevoia de autoritate pe care şi-o manifesta prin umilirea celor care vor să se lase umiliţi prin tupeu şi arogantă, aceste triste caricaturi umanoide funcţionează perfect pe autostrada urii, minciunii, manipulării, abjectiunii, folosind şi staţii ale lumii interlope cu care au tangentă.

În rest eu şi familia mea nu am fost niciodată într-o stare de sănătate mai bună şi aşteptam ca unele hienele mediatice să fie reduse la tăcere prin laringita (Covid sau gripala) ca să fie mai puţină prostie plutind în aer. Mai greu e cu hienele comunitare.’ se arată în postare.

Adauga un comentariu