Local

Reacţia şocantă a soţiei medicului ieşean confirmat cu COVID-19: Aşteptam ca unele hiene mediatice să fie reduse la tăcere prin laringită (Covid sau gripală)

Publicat: 18 mart. 2020

Reacţie şocantă a soţiei medicului depistat cu COVID-19. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, medicul Ingrid Miron doreşte moartea tuturor celor care au mediatizat cazul lor. Este inexplicabil cum un medic care a făcut un jurământ să îşi dorească moartea mass-media (vorbim despre orice mass-media). Nu este normal ca un om educat, un om care are anumită pregătire să vrea acest lucru doar pentru că presa din toată ţara a îndrăznit să scrie despre soţul ei că are COVID-19.

‘Ma gândesc la schimbarea echilibrului anterior chiar imperfect pe care îl avea cotidianul vieţii în România faţă de această stare a ‘asediului virusologic’ modulata mass media din zilele acestea. Mă mai gândesc la cât de transparenţi au devenit unii când frica i-a dezgolit şi a apărut superba lor esenţă .Oameni obişnuiţi uita dramul de educaţie , spoiala, cultura ,* credinţa pe care o mai aveau şi se manifestă într-o isterie uriaşă a panicii, egoismului , minciunii, meschinăriei, parvenitismului , răutăţii de a nu pierde nici acum vreo ocazie de a lovi în semen. Lipsa de scrupule, invidia, dezumanizarea apar în debaclu în stare pură; micimea sufletească nu mai are acum nevoie de mască; logica, profesionalismul au plan secund..Dorinţa de a da din coate ca să-l împingi pe altul, ura ,venalul tinde să meargă spre apogeu justificate de vreun scenariu de luptă antivirala.. Cei din categoria împăraţii cu funcţii şi state vechi prin diverse sisteme, închişi de mult în complexul lor narcisistic de superioritate autocratică, orchestrează dezvoltări abuzive, paranoice chiar, scenarii în care îşi folosesc acoliţii (acolitele) pentru a lovi în cei incomozi, nesterpi , neduplicitari, nenocivi care nu le sunt unelte. Alţi împăraţi, mai recenţi, cu lipsa încă de experienţă reacţionează paradoxal la stressul măsurilor de la vârf, primitiv şi injust, dar ezitările, cosmetizarea adevărului, declaraţiile pernicioase şi hazardate, aprecierile exclusiv pentru persoanele obediente şi nu pentru cei care îşi mai respectă profesiunea, principiile şi logica îi va duce exact în bulă de izolare şi descalificare din partea oamenilor pe care ar trebui să-i câştige.
Mai este o categorie din care în profesiunea mea am întâlnit din fericire un singur exemplar prin apropiere; categoria de prostituţie din vocaţie, cu pervertire completă şi a spiritului, persoane pentru care nici şocurile electrice nici antipsihoticele nici reeducarea nu mai au nici un efect.Acest gen de persoane, în apăsarea grea pandemica pe care o încercam toţi, înfloresc. Prinse între o prestaţie discutabilă profesională , nevoia de autoritate pe care şi-o manifesta prin umilirea celor care vor să se lase umiliţi prin tupeu şi arogantă, aceste triste caricaturi umanoide funcţionează perfect pe autostrada urii, minciunii, manipulării, abjectiunii, folosind şi staţii ale lumii interlope cu care au tangentă.

În rest eu şi familia mea nu am fost niciodată într-o stare de sănătate mai bună şi aşteptam ca unele hienele mediatice să fie reduse la tăcere prin laringita (Covid sau gripala) ca să fie mai puţină prostie plutind în aer. Mai greu e cu hienele comunitare.’ se arată în postare.

Comentarii
 • NU MERITATI CUVINTUL HIENA ,EA E UN ANIMAL CARE ARE MULTE DE OFERIT SI FACE MULT BINE ,PE CAND UNELE FAMILII , SIGUR NU FAMILIA DV. NU FAC ALTCEVA DECAT SA TRAIASCA CA NISTE ………NU GASESC CUVINTE NU SUNT IN DICTIONAR.

 • Din postarea domniei sale am inteles cu totii ca este o persoana elevata,dar din punct de vedere profesional si uman lasa de dorit.Daca avea confirmarea ca sotul sau cu care a intrat in contact este suspect a avea acest virus atunci trebuia sa stea acasa pana era testata.Daca este infectata ar trebui ca autoritatile sa se sesizeze despre savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.Ar trebui sa fie un exemplu pentru „prostimea societatii”.Oricum ar fi multa sanatate.

 • Elevată, dar……proastă rău!! Dacă niciun medic nu realizează ce a făcut, atunci degeaba a mai absolvit o facultate de medicină. Femeie, nu are nimeni, nimic cu tine(hienele), dar pentru ceea ce ai făcut va trebui să plătești. În afară de inconștiență, este și multă indiferență și prostie

 • Lista titlurilor si functiilor doamnei care a emanat postarea

  Medic primar Sef Sectie Hemato-Oncologie Pediatrica Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sf. Maria” Iasi

  Profesor Universitar UMF „Gr. T. Popa” Iasi, Coordonator rezidenti Pediatrie, Membru in Consiliul Facultatii de Medicina

  Membru in Comisia de Hemato-oncologie Pediatrica a Ministerului Sanatatii

  Angajat a doua institutii publice, medic, dascal. De fapt, un exponent perfect al sistemului.

  Va urma

 • Am asistat la o intamplare care m-a socat, acum cativa ani, cu domnul profesor Miron. Venit la tratament, la chimioterapie,un pacient, a fost ironizat de domnul profesor, intrebat fiind de ce vine la tratament cu acelasi tricou, citez” este tricoul tau de chimioterapie” ? Dupa care a ras de gluma lui buna, acompaniat de rezidenti. Bietul om, a lasat capul in jos, vadit umilit. Rusinica, domnule profesor!

 • Degeaba doamna doctor va plangeti. Daca in plina pandemie va arde de plimbari prin EU, cand este mai mare nevoie de doctori in spitalele amarate din Iasi…ce sa mai vorbim. E trist ca ea considera ca nu a gresit cu nimic.

 • Cucoana, degeaba scrii in cuvinte pompoase cand nici gramatica nu stii!!! A „fost redus la tacere” acordul dintre subiect si predicat!!!
  Cum sa te intorci, madame, din Franta, tara cu extrem de multi infectati, si sa te duci direct printre copiii pacienti la oncologie?! Nu gandesti chiar deloc?! Ce-ar fi sa te infecteze pe mătăluță cineva intentionat?! Ar fi tentativa de omor atunci, nu?!
  Esti o incompetenta!

Adauga un comentariu