Actualitate

Reacţia tranşantă avută de Silviu Mănăstire la adresa lui Vlad Voiculescu: Tu vorbeşti de conotaţii politice? Ai folosit în mod cinic, subuman și mizerabil tragedia de la Colectiv! Ai făcut filme, ţi-ai făcut capital politic!

Publicat: 12 apr. 2021
Silviu Mănăstire, prezentator TV
Silviu Mănăstire îl atacă dur pe Vlad Voiculescu

Moderatorul de la B1 TV, Silviu Mănăstire are o reacţie virulentă la declaraţiile făcute de Vlad Voiculescu care spunea că ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor este folosit pentru capital politic. Moderatorul şi jurnalistul Silviu Mănăstire îi aduce aminte ministrului sănătăţii că a folosit în mod subuman, cinic şi mizerabil tragedia de la Colectiv atunci când chiar a făcut un film pentru capital politic.

De altfel, reacţia lui Silviu Mânăstire este făcută la câteva zile după ce Spitalul Foișor din București a fost evacuat noaptea, iar oamenii care abia fusese operați au fost transferaţi în saci, în alte spitale.

Silviu Mănăstire, către Vlad Voiculescu: Ai folosit în mod cinic, subuman și mizerabil tragedia de la Colectiv

Ca o replică la declaraţiile făcute de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu care anunţa într-o conferinţă de presă că întregul scandal de la Spitalul Foișor este folosit pentru capital politic, Silviu Mănăstire îi aduce aminte acestuia că s-a folosit de o tragedie pentru a-și face soclu politic. Vorbim despre tragedia Colectiv în care au murit zeci de tineri şi după care, Vlad Voiculescu a făcut un film:

Voiculescu ce cu declaraţia asta? Mai Vlad Voiculescu, când tu ai instrumentalizat şi ai călărit o tragedie ca cea de la Colectiv, ţi-ai făcut filme de promovare. Ai folosit în mod cinic, subuman, mizerabil acea tragedie de la Colectiv, şi ţi-ai făcut capital şi soclu politic, tu mai ai dreptul să vorbeşti despre conotaţii politice despre ce s-a întâmplat la Foişor că este folosit pentru capital politic? Eşti în stare să mai vorbeşti, Vlad Voiculescu? Aţi luat nişte voturi şi aţi promit că faceţi lucrurile altcumva.

Lipsa asta de empatie, nu că suntem în postul Paștelui, nu vreau să duc discuția înspre zona asta, dar un dram de umanitate nu aveţi? Sunteţi şi proşti şi sunteţi şi lipsiţi de suflet. Sunteţi proşti că nu ați putut organiza lucrurile astea cu o săptămână înainte, că aveţi toată autoritatea statului, jandarmerie, poliţie, nu te ascultă managerul? Vorbeşti cu Nicusor Dan şi îl dai afară. Organizezi omeneşte o evacuare de spital. Vorbeşti cu oamenii ăia că nu sunt saci de cartofi să îi scoţi noaptea. Vorbeşti cu oamenii că e o tragedie, nu mai sunt locuri la terapie intensivă. Le explici, vorbeşti. Oamenii vorbesc, sunt fiinţe sociale. Nu sunt saci de cartofi! a conchis Silviu Mănăstire.

Spitalul Foișor a fost evacuat noaptea de către autorităţile statului

Întreg scandalul a pornit după ce vineri noaptea, autorităţile au trecut la evacuarea Spitalului Foişor din București. Spre nemulţumirea pacienţilor care erau abia operaţi dar şi a aparţinătorilor care au protestat, ministrul Voiculescu a decis acest lucru. Totuşi, într-o conferinţă de presă, Voiculescu a declarat că a vorbit cu rudele celor care erau internaţi acolo şi a acuzat că unii beneficează de capital politic după eveniment. De altfel, ministrul a condamnat şi televiziunile care au relatat aceste lucruri:

“Chiar dacă vorbim de o situaţie de criză lucrurile pot fi blocate fie din interes, mediatic, politic, fie dintr-o neînţelegere a situaţiei de criză în care sistemul sanitar se află şi MS are capacitate limitată pentru a trece peste decizia unui manager, respectiv refuzul de a semna, respectiv o întârziere. (…) Este regretabil că s-a întâmplat acest lucru şi este cât de poate de evident că de la un punct încolo s-a încercat folosirea unei situaţii de urgenţă pentru a câştiga capitalul politic”, a precizat ministrul Sănătăţii.

Vlad Voiculescu ar putea fi demis de Florin Cîțu

În paralel cu conferinţa de presă susţinută de Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a ţinut şi el o conferinţă de presă. Totuşi, premierul s-a arătat deranjat de ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor şi a dat de înţeles că Vlad Voiculescu ar putea fi demis. De altfel, Voiculescu a făcut un gest greu de înţeles pentru că, deşi ştia că premierul va ţine o conferinţă de presă, ministrul a ales să vorbească în acelaşi timp.

Acest lucru, războiul dintre Cîțu și Voiculescu este unul rușinos pentru milioanele de români care au dreptul de a fi informaţi despre situaţia din România şi care au fost nevoiţi, duminică, 11 aprilie 2021, să aleagă între două informări oficiale.

Comentarii
  • E momentul ca Orban si Citu sa arate ca au coaie si sa arunce afara puroiul asta de voiculescu. Cu orice risc. Daca nu se mai poate forma o majoritate fara useristi, Iohanis sa dizolve parlamentul si mergem la anticipate. Unde, hihi, iar va castiga psd si aur.

  • Cel care a coordonat tragedia de la Colectiv pentru capital politic a fost inspectorul de fizica PNL Iohanis.S-au pierdut 10 ani cu acest presedinte mediocru.Daca mai adaugam 10 ani cu Petrov,se fac 20 de ani de mers inapoi.

  • Manastire era inscris in PSD, parca. Iar banii la B1 vin de la PNL.
    Astia de la USR sunt niste saraki, n-au bani sa cumpere televiziuni ca sa fie aparati de moderatori…

  • ce guvern de rahat, condus de niste gunoaie. Pacat de romanii care au murit la Colectiv si de Covid. Tare ma duce gandul ca toti mortii astia sunt de fapt sacrificiile umane, in numele unui Dumnezeu mediocru care va tine pe aceasta planeta, in aceste functii. Este vremea lui, dar si cand se va termina. Sunteti lasi, mizerabili, scursuri ale unei zeitati de cacat!! Desi, nu sunt deloc credincios, actiunile voastre ma duc spre credinta, religie si Dumnezeul caruia masoneria se inchina!! Jahbulon, esti un mare rahat!!

  • La ce televiziune este Manastire? La televiziunea unuia care se bucura cu Sosoaca ca Aur a intrat in Parlament? Televiziunea unde Rares Bogdan promitea ca PNL va elimina Pensiile Speciale in 3 luni de la Guvernare? Doar intreb, nu acuz pe nimeni.

  • Nu, eu nu l-am votat niciodata si nici nu cred ca alegerile au fost libere vreodata. Iese cine doreste o oculta senila si mediocra care a inceput sa-si omoare generatia, adica persoanele invarsta. Deocamdata. Dupa ce va termina cu acestia va incepe cu noi!! Niste mizerii!!

Adauga un comentariu