Actualitate

Război total în Guvern! Vlad Voiculescu ştia despre declaraţiile pe care urmează să le facă premierul Florin Cîțu dar a suprapus conferinţa de presă

Publicat: 11 apr. 2021
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu

Situaţie scăpată de sub control în Guvernul României în momentul în care, atât premierul Florin Cîțu cât și Vlad Voiculescu au ţinut în acelaşi timp conferinţele de presă. Interesant este faptul că ministrul Sănătății ştia de conferinţa de presă pe care urma să o susţină acesta. Totuşi, ministrul a neglijat aspectul acesta şi a vorbit în acelaşi timp cu Florin Cîțu.

Iată programul conferinţei de presă:

  • La ora 15.45 ministrul Sănătății va ţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre situaţia de la Spitalul Foișor din București.
  • Ulterior anunţului a mai venit o înştiinţare precum că ministrul Sănătării va face declaraţii după ce premierul Florin Cîțu va ţine întreaga conferinţă de presă.
  • Ulterior, premierul Florin Cîțu anunţa că va ieşi la ora 16.00, după ce conferinţa de presă ţinuta de Voiculescu se va termina.

De altfel, cei de la TVR au surprins câteva secunde după ce Vlad Voiculescu şi-a încheiat discuţia. Aceştia au uitat microfoanele deschise şi au surpins momentul în care ministrul Sănătății vorbea cu o consilieră pe tema celor două conferinţe de presă:

Iată ce s-a auzit, de la microfoanele rămase deschise, după ce s-a terminat conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu:

Discuție între Vlad Voiculescu și consiliera sa: Am ieșit în același timp cu premierul… Îmi scrisese Ema că intrăm în direct după ce vorbește el și, de fapt, am ieșit în același timp, a spus consiliera.

Vlad Voiculescu: Și noi ce să facem?

Comentarii
  • Bai schioru pooliii din coceni esti la curent cu marlaniile ratatilor pe care i-ai pus in guvernul tau criminal? Taci ca un kur ranjit? Numai pe timpul lui hitler se mai ingropau oamenii in pielea goala, gunoi ordinar ce esti!

Adauga un comentariu