Cancan ultimă oră

Reacția uluitoare a lui Gigi Becali, după decesul lui Alexandru Arșinel: „Pierdere? Ce pierdere, tată?”

Publicat: 02 oct. 2022
Reacția uluitoare a lui Gigi Becali după decesul lui Alexandru Arșinel Pierdere Ce pierdere tată
Gigi Becali a făcut o serie de declarații după ce a auzit vestea potrivit căreia, Alexandru Arșinel s-a stins din viață

Teatrul românesc este în doliu, după ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe data de 29 septembrie. Din nefericire, ultima clipă l-a găsit pe marele actor la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde era internat de ceva timp. Vestea că maestrul a trecut la cele veșnice a întristat pe toată lumea, iar Gigi Becali a făcut, la rândul său, o serie de declarații despre acest subiect.

Patronul FCSB a spus câteva cuvinte despre regretatul actor și l-a descris ca fiind un om bun, cald și calm, care voia doar pace. În schimb, Gigi Becali a mai adăugat că decesul lui Arșinel nu reprezintă o pierdere atât de mare, având în vedere că acesta este cursul vieții, iar la un moment dat, cu toții vom ajunge la final.

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani.

Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată? Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte.  Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă… ” ,  a declarat Gigi Becali.

Alexandru Arșinel a fost înmormântat

Astăzi, 2 octombrie, Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum de către familie și persoanele apropiate. Regretatul actor a fost înmormântat în cimitirul Bellu din Capitală, însă înainte de toate, familia a dorit să-i îndeplinească o ultimă dorință lui Arșinel.

Așadar, una dintre cele mai mari dorințe ale actorului a fost să fie înmormântat într-o ținută specială, care să conțină pălăria și butonii favoriți, fapt pe care rudele sale l-au respectat.

 
Adauga un comentariu