Sport

Reacție furioasă a lui Ionuț Negoiță după ce s-a scris că a cheltuit banii primiți de la spanioli!

Publicat: 08 iun. 2020
ALT=«Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de la FC Dinamo»
Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de la FC Dinamo

Situația de la Dinamo este din ce în ce mai incertă. Ultimele zvonuri l-au înfuriat pe Ionuț Negoiță. Jucătorii lui Dinamo au refuzat să joace amicalul cu Voluntari din cauză că nu și-au primit salariile. Acest lucru a dus la un nou scandal.
Totuși, Ionuț Negoiță a negat zvonurile apărute în presă conform cărora spaniolii ar fi virat banii deja în conturile clubului, iar acesta i-ar fi cheltuit.

„Ce s-a întâmplat, ce aș putea să vă spun, parțial să zic că ar putea avea dreptate, dar sunt dezamăgit de multe chestiuni. Da, nu ne-am primit banii, avem restanțe! Nu e adevărat că nu și-ar fi primit pe anul ăsta, din câte știu ianuarie e plătit. Sunt proprietarul că nu am de ales, eu nu mai sunt proprietarul echipei de mult timp. Nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă. Nu văd de ce aș rămâne captiv din obligație sau cu sila. Le-am spus că fac tot ce pot să se ia licența, le-am zis și suporterilor. Aș vrea să dezmint, am văzut o cretinătate cum că ar fi intrat vineri cei 500.000 din înțelegerea cu spaniolii! Nu au intrat banii. A fost făcută promisiunea către jucători că vor primi banii săptămâna trecută, pentru că se miza că intră banii de la spanioli. Or, suporterii aveau strânși 150.000 din ei!”, a declarat Ionuț Negoiță.

Care este stadiul negocierilor cu investitorii spanioli

Patronul lui Dinamo a vorbit și despre negocierile cu spaniolii și stadiul acestora. Ionuț Negoiță a spus că nu poate discuta mai multe detalii.

„S-a făcut un contract, care a fost girat și de LPF, prin care se garanta returnarea sumei de 500.000 în cazul în care nu se realiza tranzacția. Din acei bani ar fi trebuit plătite salariile jucătorilor. Nu pot să discut prea multe, că nu se poate, sunt niște clauze de confidențialitate. Cei despre care vorbim îi știm, sunt potenți și financiar, și din punct de vedere al cunoștințelor și cine își permite să dea 500.000 cu titlul de împrumut spune mult despre potențialul cumpărătorilor”, a încheiat Ionuț Negoiță.

Adauga un comentariu