Actualitate

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a împlinit 24 de ani. Cine a lipsit de la aniversare

Publicat: 26 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rebecca Dumitrescu fiica Anamariei Prodan a împlinit 24 de ani. Cine a lipsit de la aniversare
Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este mult mai discretă decât sora ei, Sarah

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a împlinit 24 de ani, ocazie cu care mama ei a sărbătorit-o cum se cuvine. Impresara este mama a trei copii, două fete și un băiat, din cele două mariaje avute până acum. Rebecca și Sarah sunt fiicele Anamariei Prodan din căsătoria cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate apariții din lumea fotbalului autohton. Vedeta, impresară a mai multor fotbaliști români, este o persoană extrem de cunoscută atât în România, cât și peste hotare. Viața impresarei s-a ridicat mereu la cel mai înalt nivel, însă nu a fost tot timpul roz. Trecută prin două divorțuri, Anamaria Prodan pare să-și fi refăcut acum viața sentimentală.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a împlinit 24 de ani

Anamaria Prodan și-a scos familia în oraș pentru a o sărbători pe fiica ei cea mare, Rebecca. Dacă fata cea mică, Sarah, adoră, că și mama ei, să fie în lumina reflectoarelor, Rebecca este mult mai discretă și rar apare la evenimente publice.

Rebecca Dumitrescu a împlinit 24 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorită de mama ei la un restaurant select din București. Sora și fratele ei, Laurențiu Junior, au fost, de asemenea, prezenți.

„Te iubesc fata mea de vis! Înger minunat! La mulți ani fericiți, iubita lui mami!”, i-a urat Anamaria Prodan pe Instagram.

Mama și cele două fiice s-au întrecut în ținute cool. Impresara a purtat un outfit roz fucsia, care i-a pus silueta în valoare. Sărbătorita a fost elegantă într-o fustă plisată, un sacou fară mâneci și ghete albe. Sarah, noua vedetă a familiei, a ales un look mai relaxat – a purtat pantaloni cargo și teniși.

Totuși, marele absent la aniversare a fost tocmai tatăl Rebeccăi, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Acesta este stabilit de mulți ani în SUA, s-a recăsătorit și mai are o fiică din actualul mariaj.

Rebecca Dumitrescu, o prezență discretă

Rebecca Dumitrescu a fost studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. Inițial a intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia. Aceasta este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă.

La polul opus față de sora ei mai mică, Rebecca preferă să rămână o prezență discretă în peisajul monden românesc. Bruneta nu își dorește să iasă în evidență cu nimic și chiar evită pe cât posibil evenimentele mondene.

„Aici, în România, lumea mă cunoaște mai ales prin spusele mamei! Sau prin ce impresie își face lumea. Spre exemplu, eu nu vorbesc despre mine, după cum am evitat să vorbesc despre iubitul meu. Nu-mi convin, așadar, poveștile despre mine care nu sunt spuse de mine însămi”, spunea în urmă cu ceva timp Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan.

Adauga un comentariu