Cancan

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, reacție deplasată pe Instagram: „Să vă fie rușine”

Publicat: 23 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rebecca Dumitrescu fiica Anamariei Prodan reacție deplasată pe Instagram Să vă fie rușine
Rebecca Dumitrescu a fost acuzată de internauți că i-arfi dedicat tatălui ei vitreg o imagine în care arată un semn obscen

Rebecca, fiica Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, se află în centrul unui scandal după o postare pe Instagram. Fiica cea mare a impresarei ar fi publicat pe contul de socializare o imagine considerată de internauți obscenă. Mesajul Rebeccăi ar fi fost adresat lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a declarat că ar fi ajutat-o cu bani pe tânără.

Rebecca, fiica impresarei Anamaria Prodan din căsnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, are 22 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. Spre deosebire de sora mai mică, Sarah, care a ales să facă o carieră în sport, Rebecca este atrasă de lumea modei. Tânăra a intrat cu bursă la Parson University din New York, însă, ulterior, s-a transferat în Italia. Totodată, fata cea mare a Prodancei este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă.

Recent, Rebecca a intrat în atenția publică după ce i-ar fi dedicat o poză cu un semn obscen tatălui ei vitreg. În urma valului de comentarii negative primite de tânără, aceasta a avut o reacție nervoasă pe Internet. Rebecca a oprit comentariile la postarea respectivă și a transmis un mesaj celor care au jignit-o.

Rebecca Dumitrescu, reacție deplasată pe Instagram

Rebecca, fiica primului soț al Anamariei Prodan, a postat pe contul de socializare un mesaj dedicat celor care i-au comentat urât la ultima sa postare. Este vorba despre poza în care apare arătând un semn obscen. Aceasta a fost postată în seara în care a apărut podcastul cu tatăl ei vitreg, și de aici internauții au făcut legătura. Tânăra a ținut să precizeze că nu este nicio legătură între acea postare și familia ei și le-a spus celor care i-au comentat în fel și chip, să le fie rușine.

Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine. Înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea, și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri despre fiicele vitrege

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre familia sa, despre relația cu Anamaria Prodan, dar și despre actuala sa relație. La un moment dat, când a venit vorba de copiii familiei, antrenorul Craiovei a declarat că nu a făcut atât de multe pentru fiul său cel mare, Luca Reghecampf, cât a făcut pentru Rebecca și Sarah, fetele Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu. Acesta le-ar fi ajutat cu mulți bani pe fiicele impresarei, în special pe Rebecca, pentru o afacere pe care și-a deschis-o.

Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca, dacă stau și trag linie”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghe a mai spus că i-a dat bani Rebeccăi pentru a-și lansa o colecție de haine și că meseria pe care și-a ales-o este foarte grea și ea avea nevoie de finanțare, să stea între oameni influenți. Antrenorul Craiovei a precizat că le-a spus copiilor că pe fiecare îl va ajuta atunci când va veni momentul. Dincolo de toate acestea, Rebecca Dumitrescu a precizat că imaginea respectivă de pe Instagram nu are nicio legătură cu Reghe.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu