Actualitate

Record stabilit de Viorica Dancilă! A vorbit sute de minute fără să facă o pauză

Publicat: 20 nov. 2019

Record stabilit de Viorica Dancilă. Fostul premier este primul politician care a vorbit peste 145 de minute fără oprire. A fost o conferinţă de presă maraton.

Cu aproximativ 50 de jurnalişti, peste 250 de întrebări, candidata PSD a răspuns întrebărilor fără să facă vreo pauză. Totuşi, Klaus Iohannis a făcut o dezbatere care a durat aproximativ două ore. În schimb, preşedintele ţării a avut invitaţi noua jurnalişti şi a făcut o pauză de circa 10 minute. Tot un lucru interesant îl reprezintă faptul că Viorica Dancilă a stat tot timpul în picioare, preşedintele a stat pe scaun.

”Vreau să devină un obicei”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul conferinței care a început la ora 18:00 și s-a terminat după ora 20:25.

Record stabilit de Viorica Dancilă. Organizatorii au decis încă de la început să permită accesul în sala tuturor jurnaliştilor care doreau să pună întrebări candidatului PSD. Viorica Dancilă a răspuns, pe rând, tuturor întrebărilor venite din partea jurnaliştilor.



loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

  • Nu zi hop. Lumea va iesii la vot. Gargara aia cu 70% KJW asta doar in visele lui. Asa au zis ca va lua peste 50% in turul 1 si uite ca nu fu. Asa am o senzatie ca o va lua ca Ponta in freza 😀 Doar sa mearga lumea la vot! 🙂

Adauga un comentariu