Sport

Red Bull vrea să mai cumpere o echipă din Europa, dar fanii nu sunt de acord! Au jucat cu toții la loto pentru a o achiziționa ei

Publicat: 25 ian. 2020

În ultimele zile, au apărut zvonuri potrivit cărora giganții de la Red Bull vor să mai investească într-o echipă din Europa. Este vorba despre danezii de la Brondby, idee care nu le surâde deloc fanilor, așa că suporterii vor încerca să cumpere chiar ei echipa.
Fanii echipei au cumpărat 135 de bilete pentru loteria din Danemarca, unde marele premiu este de 60 de milioane de euro, cu gândul de a investi un posibil câștig în clubul pe care îl susțin.

Fanii lui Brondby susțin că Red Bull a transformat fotbalul într-o mare afacere

Suporterii lui Brondby au aflat că există interes pentru club și din partea americanilor și a rușilor, însă cei de la Red Bull ar fi cei mai aproape să investească la echipa care se află pe locul 4 în prima ligă din Danemarca.
Astăzi, vineri, va avea loc marea extragere, iar suporterii așteaptă să vadă dacă vor avea noroc. Împreună, fanii au cumpărat bilete în valoare de 2.700 de euro (20 de euro fiecare bilet).

„Red Bull acceptă toate lucrurile pe care noi le disprețuim. Noi am luptat să nu ne transformăm în ceva precum echipele finanțate de Red Bull. Dacă se va implica la Brondby, nu vom mai putea să ne identificăm cu clubul și nu vom mai putea fi fanii activi care suntem acum. La Salzburg și Leipzig putem vedea cum banii austriecilor au transformat echipele care jucau fotbal de calitate în nimic altceva decât o mare afacere. Au schimbat stemele echipelor, culorile, numele stadioanelor… Absolut totul! Nu vom lăsa vreodată să se întâmple așa ceva clubului nostru”, a fost un comunicat al fanilor lui Brondby.loading...

Adauga un comentariu