Info Turism

Reduceri de până la 50% la pachete de vacanţă în Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai şi România

Publicat: 22 ian. 2021
Reduceri de până la 50 la pachete de vacanţă în Grecia Turcia Bulgaria Egipt Dubai şi România
Touroperatorul Hello Holidays anunţă reduceri de până la 50% la pachete de vacanţă în Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai şi România

Touroperatorul Hello Holidays anunţă reduceri de până la 50% la pachete de vacanţă în Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai şi România, oferte disponibile în perioada 20-23 ianuarie. Agenţia organizatoare a lansat campania “De ziua noastră, e ziua ta”, marcând 14 ani de activitate pe care îi împlineşte în luna ianuarie 2021.

În campania aniversară, Hello Holidays oferă reduceri de jumătate din preţul cazării pentru hoteluri selectate din Evia, Tolo, Thassos, Riviera Olimpului, Halkidiki, Tolo şi de de 50% din taxele de aeroport pentru vacanţe în Zakynthos. În cazul vacantelor în Kusadasi şi Marmaris se oferă reduceri de 10-15% peste cele de Early Booking.

Reduceri de până la 50% la pachete de vacanţă

Mai multe reduceri de până la 50% ori tarife fixe pentru unele vacanţe sunt disponibile, în perioada 20-23 ianuarie, în oferta Hello Holidays. Agenţia organizatoare lansează campania “De ziua noastră, e ziua ta”, marcând 14 ani de activitate pe care îi împlineşte în luna ianuarie 2021. Destinaţiile care intră în campanie sunt Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai, România, atât pentru vacanţe de vară, cât şi pentru circuite ori sejururi primăvară şi toamna.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

„Agenţia organizatoare lansează campania „De ziua noastră, e ziua ta”, marcând 14 ani de activitate pe care îi împlineşte în luna ianuarie 2021. Destinaţiile care intră în campanie sunt Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai, România, atât pentru vacanţe de vară, cât şi pentru circuite ori sejururi primăvară şi toamna”, precizează cei de la Hello Holidays.

În campania aniversară, Hello Holidays oferă reduceri de jumătate din preţul cazării pentru hoteluri selectate din Evia, Tolo, Thassos, Riviera Olimpului, Halkidiki, Tolo şi de de 50% din taxele de aeroport pentru vacanţe în Zakynthos. Pentru sejururi în Bodrum sunt disponibile reduceri de jumătate din preţul biletului pe noua cursa directă cu autocarul. În cazul vacantelor în Kusadasi şi Marmaris se oferă reduceri de 10-15% peste cele de Early Booking.

„14 ani de activitate au însemnat pentru Hello Holidays inovare continua pentru a oferi turiştilor cele mai interesante experienţe de vacanţă şi servicii ireproşabile. În 14 ani am deservit peste 140.000 de turişti, am realizat peste 2.450 de curse anual, în 45 de ţări din Europa şi Asia. Am depăşit un an plin de provocări, 2020, şi ne uitam înainte cu multă încredere”, declară Denişa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Cât costă o vacanță în Turcia

Noutăţile anului în ceea ce priveşte vacanţele în Turcia, circuitele cu avionul Coasta Lycia – Antalya şi Cappadocia – Antalya, au un tarif fix de 99 de euro + taxe pentru plecările din lună martie. Restul circuitelor marca Hello Holidays au o reducere de 15% în cadrul campaniei, vacanţă în Egipt – Croazieră pe Nil ori în Dubai, de 7%.

Transportul cu autocarul pentru vacanţă de vară pe litoralul bulgăresc costa la jumătate, în timp ce cazarea pe litoralul românesc e mai ieftină cu până la 50%. O mare parte dintre vacanţele incluse în campanie au şi reduceri de Early Booking, până la 28 februarie.

Pentru ofertele din campanie, valabile în limita locurilor disponibile, se achita un avans de 25 de euro, o transă de cel mult 30% până la finalul lunii martie şi restul cu 30 de zile înainte de plecare.

Grupul de firme Hello Brands (agenţia Hello Holidays şi Hello Holidays Transport) a înregistrat în 2020 un volum de vânzări de 6,5 milioane de euro, mai redus faţă de 2019, din cauza pandemiei, când a fost de 10,5 milioane de euro.
Adauga un comentariu