Local

Regele Cocainei, Florin Vais, rămâne în arest! Judecătorii nu au vrut să-l scoată din spatele gratiilor

Publicat: 11 aug. 2020
Regele cocainei a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT
Florin Vais, cel numit regele cocainei, rămâne în spatele gratiilor încă o perioadă

Regele Cocainei, așa cum i se poate spune unui individ din Iași, rămâne în arest. Florin Vais nu a fost lăsat să plece din spatele gratiilor. În urmă cu ceva timp el avea să fie ridicat de mascați după un flagrant în care a fost prins cu droguri
Regele cocainei rămâne în arest. Florin Vais a fost anchetat de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași. Aceștia au dispus trimiterea în judecată a lui Florin Vais, supranumit „Regele cocainei”, sub acuzația de trafic de droguri. În același dosar, anchetatorii l-au trimis în fața instanței și pe Vasile Avram. Acesta se află acum în arest la domiciliu. Cunoscut ca apropiat al clanului Corduneanu, Florin Vais a fost săltat de oamenii legii în urmă cu câteva luni, după ce aceștia din urmă au efectuat cinci percheziții în Iași și Botoșani.

Cum a ajuns Florin Vais în spatele gratiilor

Totul a pornit de la o acțiune a ofițerilor de la Combaterea Criminalității. Ieșeanul a fost ridicat în momentul în care ar fi luat un colet care venea din străinătate. Astfel, oamenii legii au așteptat ca un autocar ce venea pe ruta Spania – Italia – România să ajungă în Iași. În autocar se afla un colet în care se găseau piese de mașini, iar, în interiorul lor, se afla ascunsă cocaina. Anchetatorii au precizat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui ieșean bănuit de trafic de droguri de mare risc.

A fost prins în flagrant de procurorii de la DIICOT

Florin Vais, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc. „În vederea documentării activității infracționale a acestuia, pe data de 8 decembrie, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani. Cinci persoane au fost duse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore”, au menționat la vremea respectivă procurorii DIICOT Iași.

Florin Vais a declarat că printre cei care au consumat substanțele interzise se regăsește și un patron de firmă de videochat

Vais a declarat în fața procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași cum a primit substanțele și cui i le-a dat. Printre cei menționați la audiere se regăsește și numele unui cunoscut patron de firmă de videochat din Iași, Costin Bodea.

„Cu ocazia cumetriei organizate de numitul U.M., i-am oferit cu titlu de cadou cantitatea de 3 grame de cocaină. (…) Am mai oferit numitului Bodea Costin o cantitate mică, pe care a consumat-o de față cu mine”, a spus Florin Vais în fața anchetatorilor.

Alte probleme în instanță

Florin Vais are, mai nou, și alte probleme în instanțele de judecată. Recent, acesta a fost acționat în judecată de către soția sa. Femeia le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să admită cererea de divorț formulată de ea. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 12 ani.

Comentarii
  • Regele pu.ii o stricaciune inventată ,Un parțait a adus două trei mașini din Germania a facut cateva chiftele și e mare mafiot hai sa fim serioși nu mai dați grade la fraeri.

  • Da, asa e! Asta e Regele cocainei, celalalt e Regele Pian Motorola Emi cu casa in pamint si Geanina Vais e Regina muistelor care suge pula…na Florinel e la beciul domnesc

  • Daca si gunoiul ăsta e rege…asta e o latura infecta care a distrus vieti prin distribuirea prafului alb. La inchisoare 35 ani cu posibilitatea eliberarii dupa 34! 1 AN Bonus😂

  • eu sper ca Filote e un nume asa fictiv si nu esti ala pe care il stie toata lumea ca trage si praful de pe mese nu doar prafurile albe…..

  • Presa can ca nista..da amploare…da nu ne spuneti si noua ce cantitate de droguri de mare risc au gasit politistii? S a mai palmat ceva la numaratoare? A adus mai mult de 10 KG?

  • Poate luna viitoare?! Poate deja s-au ocupat ba unii, ba altii?! Cine stie. Dar, vezi ca stiu ce ai facut asta vara!

Adauga un comentariu