Local

Un membru al lumii interlope „s-a împăcat cu gratiile”! Apropiatul clanului Corduneanu, suspectat de trafic de droguri, a renunțat la contestarea arestării!

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un membru al lumii interlope s-a împăcat cu gratiile Apropiatul clanului Corduneanu suspectat de trafic de droguri a renunțat la contestarea arestării

Un apropiat al clanului Corduneanu care a fost arestat recent a renunțat la contestarea deciziei. Individul a fost săltat de oamenii legii după ce aceștia din urmă au efectuat cinci percheziții în Iași și Botoșani

Judecătorii din cadrul Curtii de Apel Iași au luat act de retragerea contestației formulate de Florin Vais. În urmă cu câteva zile, acesta a fost reținut, iar, mai apoi, arestat preventiv, la propunerea formulată de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).
Amintim că totul a pornit de la o acțiune a ofițerilor de la Combaterea Criminalității. Ieșeanul a fost ridicat în momentul în care ar fi luat un colet care venea din străinătate. Astfel, oamenii legii au așteptat ca un autocar ce venea pe ruta Spania – Italia – România să ajungă în Iași. În autocar se afla un colet în care se găseau piese de mașini, iar, în interiorul lor, se afla ascunsă cocaină.

Verificări și la Botoșani

Anchetatorii au precizat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui ieșean bănuit de trafic de droguri de mare risc.
Florin Vais, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc.

„În vederea documentării activității infracționale a acestuia, pe data de 8 decembrie, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani. Cinci persoane au fost duse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore”, au menționat anchetatorii.

Adauga un comentariu