Bursa Barfelor

Regele evaziunii fiscale lovește din nou. A angajat un fost pușcăriaș să-i țină socotelile

Publicat: 05 apr. 2021

La final de rubricuță, babetele cele hâtre vă mai povestesc încă una despre un afacerist de prin târg care nu mai are liniște de o vreme încoace. Cică Costiclă cu Dinți, transportatorul evazionist care plimbă oameni prin comunele de la gheboaia, a angajat un neica nimeni să-i țină socoteala la bani. Cică cu Dinți l-a adus pe unul Betrică cu Vele, fost pușcăriaș, să-i mai țină din socoteli.

Treaba e că Costiclă cu Dinți nu s-a liniștit după ce a fost luat la ochi de toată lumea și continuă să-și vadă de afacerile lui, ba cu hârburi, ba cu blocuri, cu ce poate și el ca să trăiască și să aibă ce pune pe masă la copchii în vremurile astea grele! Unde mai pui că în perioadele astea de coviduț trebuie să te descurci, chiar și cu o evaziune acolo, cu un pușcăriaș adus în firmă, tot ce trebuie să fie bine ca să nu fie rău.

Comentarii
  • Se pare ca Dinte, mare rege al transporturilor nu a tras un loz cistigator!!! Tot din cauza lui nea’ Velescu l-au calcat si mascatii anul trecut. Velescu a plecat pe De Vicol, oare urmeaza Costelus băiat de pluș???

  • Mai Costel mai, cum e? Mai faci curse la Focuri asa alandala??? Adica pe caietul de sarcini ai 2 curse si tu cari oamenii ca pe cartofi in cite 5-6 curse pe zi. Veniturile ti le inregistreaza Frunza sau te invata sa faci evaziune!!!

  • Costele, ti-am vazut mai mereu masinile la Rompetrol, alimentezi de la pompa, nu mai vin moldovenii la tine la garaj??? Si tu sa iei bonuri de la Lukoil sa le poti deconta…. măi, măi, măi

  • Ce s a ingrasat domn Costel. Cred ca face resurse ca ursu pentru beciul din dr Vicol. Lasa Costele ca te asteapta dom Velescu si te pune la bucatarie. Apropos, tot asa eveziune faci, mai scrie cumnata Petronela cupoanele de pensionar sa le decontezi la ministerul transporturilor?

Adauga un comentariu