Cancan ultimă oră

Reghe, mesaj dur pentru Anamaria Prodan. Ce părere au despre antrenor viitorii lui socri

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la sfârșit de drum. Cei doi au recunoscut că se pregătesc de divorț, după luni bune în care au ocupat prima pagină a tabloidelor pentru că nu clarificau situația. Reghe i-a transmis un mesaj interesant fostei soții și între timp a ieșit la iveală și părerea socrilor lui despre el.

Ce-i transmite Reghe fostei soții
Reghe și Anamaria au ajuns la finalul relației lor, după 15 ani de iubire. Dacă Anamaria Prodan a fost ceva mai vocală decât soțul ei și a făcut tot felul de declarații în ultima perioadă, se pare că acesta abia acum a început să transmită mesaje cu subînțeles.

Ultima sa declarație oficială a fost cea în care a anunțat că, într-adevăr, divorțează și că nu are de gând să mai vorbească despre acest subiect de dragul familiei și din respect pentru credința sa puternică în Dumnezeu.

Antrenorul Universității Craiova a revenit pe rețelele de socializare, mai exact pe un cont mai vechi, după ce celelalte conturi i-au fost închise. Astfel, Reghe a transmis un mesaj surprinzător care pare să facă referire chiar la situația lui din prezent. Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare anunță că va veni o clipă când trebuie să hotărăști dacă întorci o pagină sau închizi complet carte și se pare că el a apelat la a doua variantă.

„Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea’, e mesajul distribuit de Reghe pe contul lui oficial de Instagram.

Ce relație are Reghe cu viitorii socri
Corina Caciuc este cea care urmează să îl facă pe Laurențiu Reghecampf tată din nou. Despre ea știm deja că are o situație financiară bună, este o potentă femeie de afaceri și a urmat și studii de prestigiu, dar abia acum ies la iveală lucruri și despre familia ea.

Corina are 29 de ani și curând va deveni mamă. Ea este din Deva și provine dintr-o familie modestă, care, ulterior, s-a mutat din Botoșani pentru a avea o viață mai bună. Se pare că aceștia nu sunt tocmai de acord cu situația în care se află fiica lor, pentru că aceasta a ajuns subiect de bârfă în toată țara, deși nu voia să devină persoană publică. Totuși, nu au nimic de zis despre Reghe și nu se bagă în treburile fiicei sale, pentru că mereu s-a descurcat singură și a ajuns sus.

 

Adauga un comentariu