Cancan

Regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat: „Asta înseamnă iubire”

Publicat: 17 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regii TikTok-ului Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat Asta înseamnă iubire
Regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat și sunt cum nu se poate mai fericiți

După ce zilele trecute toată lumea știa că cei doi s-au despărțit, iată că regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi, s-au împăcat și sunt cum nu se poate mai fericiți. Pentru a închide gurile rele, cei doi amorezi au postat un video pe contul lor de TikTok, în care se sărută pătimaș.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat

După ce au dat de veste în toată țara că haterii au reușit să îi despartă, regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat și sunt cum nu se poate mai fericiți. Mai mult, pentru a închide gurile rele, cei doi soți din Mureș s-au sărutat pătimaș, în fața tuturor.

Pe contul lor de TikTok, cei doi amorezi au postat un clip video în care se sărută cu patos și își declară iubirea în versuri. Încă o dată, dragostea a învins!

”Asta înseamnă iubire/ Mare, mare, mare e inima mea și pentru cine bate, pentru tine bate/ Îți dau ție toată dragostea din viața mea, că pentru tine bate, pentru tine bate”, se aude pe fundalul videoclipurilor de pe rețeaua de socializare.

De ce s-au certat Alexandra și Ionuț Bodi

După ce a fost criticată în repetate rânduri pe TikTok, Alexandra Bodi a cedat și a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și Ionuț. Se pare că soțul ei a aplecat urechea la bârfele oamenilor și acest lucru a deranjat-o teribil pe aceasta.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe TikTok.

După ce Alexandra Bodi a anunțat că a fost părăsită de soț, a venit rândul lui Ionuț să rupă tăcerea. El a postat un clip pe Tik Tok în care și-a anunțat urmăritorii că se află în Moldova. Acum, el își caută un loc de muncă serios, motiv pentru care a făcut un apel către internauți.

„Bună ziua la toată lumea! Sunt în Moldova, lângă băiatul meu! Vă rog din tot sufletul pe urmăritorii mei, dacă vreți, să mă ajutați cu un loc de muncă sigur, să nu fie țeapă. Vă respect, multă sănătate vă doresc. Aștept dueturi cu oferte de muncă stabilă! Din partea mea vă doresc sărbători fericite”, le-a transmis Ionuț Bodi fanilor săi.

Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea

Împărații TikTok-ului au fost amenințați cu moartea. Recent, femeia virală pe internet a izbucnit în lacrimi, după ce un bărbat a ajuns să le fure videoclipurile. Ulterior, acesta a început să-i umilească pe internet. Ba mai mult decât atât, Alexandra și Ionuț Bodi au fost amenințați cu moartea.

Regii Tik Tok-ului au decis să își facă dreptate, Alexandra și Ionuț Bodi au mers la poliție pentru a depune pângere împotriva bărbatului. Soția lui Alex Bodi susține că acesta îi fură videoclipurile de pe pagina să de TikTok pentru a face și el urmăritori. În plus, Alexandra Bodi a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că îi este frică să mai doarmă noaptea din cauza amenințărilor făcute de bărbatul care a ajuns să-i umilească în mediul online.

”Mi-a luat toate videoclipurile și făcea anumite muzici și mă făcea în tot felul că să-și bată joc de mine. Mi-a zis că mă prinde în Sighișoara. Am depus plângere, mi-e frică să mai dorm seara!”, a povestit Alexandra Bodi.

Bărbatul a declarat că tot ce a făcut până acum este doar un pamflet și nu are nimic cu Alexandra și Ionuț Bodi. El a susținut că vrea să arate lumii că femeia virală pe internet minte. Sergiu este de părere că cei doi își obligă copilul să-i filmeze la orice oră.

Adauga un comentariu