International

Regina Letizia a Spaniei, apariție surprinzătoare într-o rochie transparentă. Cum a atras toate privirile

Publicat: 21 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regina Letizia a Spaniei apariție surprinzătoare într-o rochie transparentă. Cum a atras toate privirile
Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie transparentă

Când vine vorba de branduri de lux, Regina Letizia a Spaniei este o adevărată cunoscătoare. În vârstă de 49 de ani, aceasta a participat la Premiile Culturii Naționale la Muzeul El Prado, purtând o rochie transparentă spectaculoasă și surprinzătoare, de la Maje.

Având un stil clasic de cămașă, cu mâneci lungi, o croială midi și într-o nuanță de roz pudrat, straturi transparente de țesătură organza delicată și o talie evidențiată cu o centură, rochia Reginei Letizia a Spaniei a adus un omagiu capacității sale de a atrage atenția cu stilul ei vestimentar.

Regina Letizia, apariție surprinzătoare într-o rochie transparentă

Ea a asortat rochia cu niște pantofi cu toc din piele de căprioară marca Steven Madden. O pereche de cercei cu pietre prețioase colorate de la Tous Jewelry, care aveau nuanțe de turcoaz, verde, rubin, fucsia și piatra lunii, au completat perfect look-ul.Cu un machiaj natural, care îi scoate în evidență trăsăturile fine, a demonstrat, din nou, că aparițiile sale rămân în memoria tuturor.

Fanii Reginei Letizia au apreciat estetica ei drăguță în roz. Apărând pe rețelele de socializare, urmăritorii săi au lăudat-o pentru încă un look spectaculos care se adaugă la arhiva ei vestimentară.

Admiratorii au lăudat-o pentru alegerea ei

Fanii au comentat imediat ținuta și au avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Perfecțiune, ca de obicei”, a comentat unul dintre ei, în timp ce altul a adăugat: „AM NEVOEI DE ROCHIA ASTA. Este perfectă, uluitoare”, cu un șir de emoticoane cu inimioare roșii. Un al treilea a scris: „Wow!!! Această rochie este magică. Ea reușește să o facă 110% bine de fiecare dată”, iar un al patrulea a spus: „Regina. Este perfectă. Cerceii, rochia, pantofii. Totul este perfect”.

O versiune mini a rochiei ei este disponibilă pentru a fi închiriată prin intermediul HURR, o platformă de închiriere care susține o abordare sustenabilă a modei. Regina Letizia a Spaniei a participat recent la o întâlnire cu câștigătorii Consiliului de Administrație al Fundației Princesa de Girona la Palatul Albeniz, arătând fabulos într-o rochie midi albă, pentru care a fost foarte apreciată.

Adauga un comentariu