Titlurile zilei

Relație incestuoasă între Passaris de România și sexy nepoata sa! La percheziții a ieșit totul la iveală! Poveste de dragoste ascunsă de familie! – FOTO

Publicat: 15 feb. 2020

Relație incestuoasă descoperită la percheziții. Nepoata lui Passaris de România este și iubita sa. Nimeni nu știa, se pare, de relația celor doi, însă, la percheziții au fost găsite mesaje de dragoste trimise între ei. Mai mult decât atât, se pare că Passaris locuia cu tânăra la București, asta când se afla în libertate. Acum, atât Passaris, cât și nepoata incestuoasă au devenit colegi de arest. Dacă vor fi găsiți vinovați, amândoi riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Apar detalii noi în anchetă. Nicoleta Petcu, bomba sexy angajată la o bancă din Capitală, nu este doar nepoata lui Passaris de România! Reporterii BZI v-au spus în ediția trecută că vor reveni cu detalii incredibile! Astfel, reporterii au aflat de la surse din cadrul anchetei că între Constantin Cojocaru, zis Passaris de România, și nepoata sa, Nicoleta Petcu, există o adevărată poveste de dragoste, ce-i drept, incestuoasă. De câteva luni, cumva între unchi și nepoată s-a înfiripat o relație de dragoste cum rar se întâlnește. Passaris de România nu a ținut cont că tânără de 24 de ani este fiica surorii sale. Cum au ajuns anchetatorii la această concluzie? Este simplu. În urma perchezițiilor au fost găsite mesaje de dragoste. Passaris îi trimitea nepoatei, iar nepoata îi răspundea.

„În urma perchezițiilor efectuate au fost găsite mesaje de dragoste trimise între cei doi”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

După ce a intrat în spatele gratiilor, Passaris i-ar fi transmis nepoatei să îl aștepte și să nu renunțe la relație. Nu a crezut niciun moment că vor ajunge amândoi în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Complice în toată regula

Polițiștii au stabilit că Nicoleta Petcu a fost complice în toată regula. Ea conducea un autoturism și îl aștepta pe Passaris să spargă locuințele. Opt fapte ar fi comis cei doi. Vă reamintim că miercuri dimineața, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat două percheziții, una în București, iar alta în Zimnicea. După o anchetă ca la carte, oamenii legii au ajuns la concluzia că infractorul cunoscut sub numele de Passaris de România a avut un complice atunci când a jefuit mai multe case din zona Bucium. Chiar nepoata sa ar fi fost cea care l-a ajutat. Povestea începe când Constantin Cojocaru, zis Passaris de România, a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor. Astfel, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium. Vilele au fost alese pe sprânceană, printre cei păgubiți aflându-se medici și oameni de afaceri.

Filmul spargerilor

Passaris a dat prima spargere pe data de 2 decembrie. Atunci, polițiștii au fost sesizați de un bărbat despre faptul că un individ i-a pătruns în casă și i-a sustras dintr-o cutie de valori suma de 5.000 de lire. Banii urmau să fie trimiși în Anglia de către persoana păgubită, însă nu s-a mai întâmplat asta. Ulterior, pe data de 10 decembrie, o femeie care locuia în aceeași zonă a cerut ajutorul polițiștilor după ce din casă i-au dispărut mai multe bijuterii și parfumuri în valoare de peste 10.000 de lei. Următoarea spargere a fost dată pe 18 decembrie. Atunci, un alt bărbat a cerut ajutor spunând că din casă i-au fost sustrase bijuterii și documente, în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Tot pe 18 decembrie, un tânăr a cerut ajutor după ce din casă i-au dispărut bijuterii de 3.000 de lei. Spargerile în zona Bucium au continuat, iar pe data de 27 decembrie o tânără a solicitat sprijin după ce, la întoarcerea din vacanță, a găsit casa răvășită. Femeia le-a spus polițiștilor că îi lipsesc bani și bijuterii în valoare de 15.000 de lei.

Ceasuri și bijuterii de lux

Pe 9 ianuarie, Cojocaru a dat lovitura. Atunci, bărbatul a spart casa unei femei, iar de acolo a sustras bijuterii și ceasuri de lux în valoare de peste 50.000 de lei. Pe 15 ianuarie, tot în Bucium s-a mai dat o spargere, iar dintr-o casetă de valori aflată într-o locuință au fost furată suma de 2.000 de euro și mai multe bijuterii. Din câte se pare, pentru toate aceste spargeri există un singur autor, și anume Constantin Cojocaru. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) au acționat ca la carte și l-au prins în flagrant pe infractor, tot în zona Bucium. La fiecare spargere, individul avea același mod de operare. Intra în locuințe doar în intervalul orar 16:00-18:00 prin forțarea unei ferestre. Polițiștii au găsit asupra lui mănuși și scule. Asta ar fi folosit pentru a se îmbogăți peste noapte. Constantin Cojocaru a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ieri măsura arestului preventiv i-a fost prelungită.

Nepoata răsfățată

Nicoleta Dorina Petcu locuia în București și lucra la o sucursală Raiffeisen Bank. Tânăra ducea o viață de lux și atrăgea toate privirile. Miercuri a avut parte de surpriza vieții ei când s-a trezit chiar la serviciu cu polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) pe cap. Ea a fost ridicată și pusă în fața faptului împlinit. În urma unei percheziții făcute în locuința sa au fost găsite ceasuri, brățări, parfumuri și fel de fel de bijuterii, toate furate din casele sparte în Bucium. Polițiștii nu s-au mulțumit însă doar cu atât. Au mers și în Zimnicea, acolo unde locuiesc părinții tinerei. Și acolo a fost făcută o percheziție, iar oamenii legii au găsit un parfum și un ceas. Bunurile au fost făcute cadou. Mai precis, de Crăciun, Nicoleta le-a dăruit părinților un ceas și un parfum. Ambele erau furate. Pe lângă bunurile furate de la Iași, de la locuința tinerei au fost ridicate mai mult de zece genți de firmă a căror valoare depășește câteva zeci de mii de euro.

Comentarii
  • Emi Cioata Cuculet mic daca ai fost abuzat sexual anal si bucal ,acum cind ai ajuns la maturitate cum te privesc tovarasii tai .Ei stiu ca ai avut viata lui Eltan John?

  • Astia doi macar au furat ca haiducii de la din aia care s-au imbogatit peste noapte, dar nu din munca cinstita. Ce facem cu drogurile, ca orasul e plin, iar copii nostrii nu mai sunt in siguranta. In spate la gangul de la Moldova, sunt la o casa nationalizata de tigani doi care vand de rup. Ia mai luat poitia acum vre o doi sau trei ani, dar dupa cateva luni s au intors acasa si fac acelasi lucru. Ce facem/? E plin de hoti acolo la ei si tigani care vin sa cumpere si sunt foarte agresivi. In ce baza , in ce lege sunt din nou afara si vand droguri/??

Adauga un comentariu