Lifestyle

Remedii naturale pentru prevenirea migrenelor

Publicat: 12 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Remedii naturale pentru prevenirea migrenelor

Migrenele sunt o tulburare neurologică care provoacă dureri de cap palpitante care nu sunt cauzate de alte cauze. Intervențiile terapeutice includ atât gestionarea atacurilor acute, cât și metode de prevenire pentru a reduce numărul și severitatea acestora.

Remedii naturale pentru prevenirea migrenelor

Remediile naturale vor ajuta la oprirea eficientă a atacurilor într-un stadiu incipient. Au proprietăți acumulative, prin urmare, pentru a obține un efect de durată, ar trebui să fie luate pentru o lungă perioadă de timp – 6-12 săptămâni.

Cum se previn migrenele

Magneziu

În ciuda nevoii reduse de magneziu a organismului, acesta îndeplinește numeroase funcții vitale, inclusiv ajutând la relaxarea mușchilor și arterelor. Prin urmare, are un efect în prevenirea migrenelor. Oamenii de știință au observat că convulsiile fără „aură” (simptome neurologice) sunt semnificativ reduse dacă pacienții iau citrat de magneziu timp de 3 luni.

Vitaminele B2 și B12

Aceste vitamine pot ajuta, de asemenea, la reducerea numărului și severității atacurilor de migrenă. Cel mai adesea, magneziul, vitaminele B2 și B12 sunt conținute în forme de pulbere de acțiune prelungită (prelungită) și acestea sunt necesare pentru pacienții cu migrene. Efectul cumulativ apare la 2-3 luni de la începutul suplimentării cu vitamine. Este recomandat să luați doze mari de microelemente în primele luni de admitere, apoi cantitatea lor poate fi redusă.

Butterbur

Este o planta perena erbacee, raspandita in intreaga lume. Tratamentul cu extract de butterbur timp de trei luni  a contribuit la reducerea frecvenței atacurilor cu 50% -57%.

Grăsime de pește

Acest produs este cunoscut de zeci de ani ca o sursă excelentă de acizi grași omega-3 și o varietate de vitamine. El ajută la vindecarea multor boli, inclusiv a migrenelor frecvente. În primele trei luni de tratament, se recomandă să luați 1-2 linguri. l. pe zi, după ce simțiți efectul terapeutic, doza poate fi redusă.

Glucozamina și Coenzima Q10

Glucozamina este o monozaharidă produsă în organism. Cu lipsa sa, apar probleme în multe organe și sisteme. Ar trebui luat pentru tratamentul migrenelor timp de cel puțin 4-6 săptămâni. Coenzima Q10 este utilizată pentru a trata migrenele care nu răspund bine la alte tratamente.

Adauga un comentariu