Remedii naturiste

Remediu cu sare de Himalaya si miere pentru somn si relaxare

Publicat: 10 dec. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Remediu cu sare de Himalaya si miere pentru somn si relaxare
7
Remediul cu sare de Himalaya si miere este perfect pentru somn si relaxare. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci într-un borcan 5 lingurite de miere naturala cu o lingurita de sare roz de Himalaya. Apoi, se ia o cantitate mica din acest amestec si se yine sub limba seara, inainte de somn.

Cum iti ajuta organismul sarea din Himalaya
 
84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier, se regasesc in sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz ofera organismului uman minerale esentiale, oligoelemente, electroliti solduri, sustine absorbtia substantelor nutritive corespunzatoare, elimina toxinele, echilibreaza pH-ului organismului, normalizeaza tensiunea arteriala si creste circulatia si conductivitate.

10 trucuri cu sare de Himalaya care iti imbunatatesc sanatatea si viata
 
Acesta poate ajuta, de asemenea, in ameliorarea artritei , eruptiilor cutanate, psoriazisului , herpesului, si poate reduce simptomele febrei si gripei. Sarea de Himalaya este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial, cum este cazul sarii fine din supermarketuri. In plus, datorita structurii de cristal mai mare a sarii roz, dar si a volumului, vom consuma mai putin sodiu atunci cand folosim sare de Himalaya in mancare.
Adauga un comentariu