Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Remediu naturist împotriva bronşitei – Tratezi cu el și tusea persistentă
Remediu naturist împotriva bronşitei - Tratezi cu el și tusea persistentă

Remediu naturist împotriva bronşitei – Tratezi cu el și tusea persistentă

14 dec. 2020, 13:20,
BZI.ro, în WoW!

Suntem în plină iarnă. Chiar dacă zăpada e prea puţină, aerul e rece, iar microbii ne afectează. Specifice iernii sunt răceala şi gripa, dar şi tusea şi bronşita. Ce facem? Cum procedăm, ca să scăpăm de ele? Găseşti în acest material un remediu naturist împotriva bronșitei și tusei.

E uşor să mergi la farmacie şi să cumperi tot felul de medicamente. Găseşti multe tratamente pentru tusea persistentă, umedă sau uscată şi chiar şi pentru bronşită. Totuşi, înainte de a apela la ele, testează mai întâi un remediu naturist. Nu ai nimic de pierdut. Dimpotrivă, poţi trata  cu succes bronşita. Aceasta constă în inflamarea membranelor mucoase ale căilor respiratorii.

Remediu naturist împotriva bronşitei

Pentru acest remediu naturist ai nevoie de câteva ingrediente.

Ingrediente:

  • 1 lingură unt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 lingură miere de albine de calitate superioară
  • 250 ml lapte
  • 1 gălbenuş

Mod de preparare:

Mai întâi fierbi laptele şi îl laşi să se răcească. După ce a ajuns aproape la temperatura camerei, îl amesteci cu miere şi cu untul. În momentul în care untul s-a topit, adaugă gălbenuşul şi bicarbonatul. Acesta este remediul.

Ca să fie eficient, trebuie să iei câte o înghiţitură timp de 5 zile, înainte de a te băga la somn. Cum ți se pare acest remediu naturist împotriva bronșitei? Nu te gândi că e puțin grețos, pentru că are gălbenuș crud. În amestec cu restul ingredientelor, nici nu îți vei da seama de prezența lui.

Remediu naturist pentru expectoraţii

Ori de câte ori eşti răguşit, ai tendinţa să-ţi dregi glasul. Răguşeala e pusă, de fapt, pe seama existenţei flegmei în sistemul respirator. Uite cum poţi scăpa de ea.

Ingrediente:

  • 1 lingură miere de albine, de calitate superioară
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri apă

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă. Pasta obţinută se ia de două ori pe zi, jumătate dimineaţa şi jumătatea seara. Ai grijă ca apa să fie călduță.

Nu uita: în sezonul rece este bine să îți întărești sistemul imunitar, pentru a nu răci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *