Cancan ultimă oră

Renata Gheorghe nud: A făcut furori aproape goală!

Publicat: 05 mart. 2021
Renata Gheorghe pozează sexy
Renata Gheorghe a sucit mințile bărbaților cu bustul ei impresionant

Renata Gheorghe, bruneta cu forme apetisante, a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a fist asistentă TV la emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars. Cea mai tunată asistentă, care nu s-a ferit să apară în pictoriale aproape nud, a fost dată ulterior afară de la trustul lui Voiculescu.

Renata Gheorghe, care s -a iubit pentru scurt timp cu Leo de la Strehaia, fiind acum fiica adoptivă a „Prințului Țiganilor“, a dat lovitura recent cuplându-se cu un apropiat de-al lui Leo. Renata a ținut mult timp prima pagină a publicațiilor de scandal când a făcut un cuplu cu actualul soț al mamei sale, Leo de la Strehaia.

După ce Leo de la Strehaia şi Dana Criminala s-au căsătorit s-a aflat faptul că aceasta este mama Renatei, nimeni alta decât fosta iubită a „Prințului țiganilor“.

Despre actualul iubit al focoasei brunete se spune că este un apropiat al „Prințului Țiganilor“, un personaj potent financiar, dispus să-i facă toate poftele voluptoasei brunete.

Despre cel cu care se iubește acum fosta asitentă TV, o prietenă a confirmat faptul că sunt împreună și că se iubesc.

„Da, sunt împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Lui chiar nu-i palce să fie în prim plan și preferă să fie mai discret“, a dezvăluit o prietenă bună a fostei iubite a lu iLeo de la Strehaia.

Despre acutalul iubit al brunetei tunate, prietena acesteia a adăugat că ei sunt împreună de mai mult timp și că el a ținut expres ca acest lucru să nu apară în publicațiiile de cancan.

Renata Gheorghe nud: Tatuaj cu Medusa, pe sâni

Renata Gheorghe nu prea a ratat în ultimii ani să facă tot posibilul pentru a ieși în evidență și pentru a strâni poftele ascunse ale bărbaților potenți financiar.

Pentru a fi și mai apetisanta, focoasa brunetă a mers în urmă cu ceva timp la un salon de tatuaje unde și-a tatuat-o pe Medusa, personajul mitologic, între sânii ei generoși. Întrewaga operațiune a durat mai bine de șase ore, dar ce nu îndură tânăra pentru a ieși în evidență cu ceva nou.

Despre acest tatuaj, Renata a spus că și l-a făcut deoarece își dorește să fie și ea precum Medusa, o „zeiță“ care să împietrească privirea oricărui bărbat care o privește.

De altfel, Renata este o adevărată fană a tatuajelor, focoasa brunetă având mai multe astfel de desene permanente pe corpul ei de divă.

Imediat după ce și-a făcut tatuajul cu Medusa, voluptoasa brunetă a și postat câteva poze pe rețelele de socializare, iar fanii ei au fost înnebuniți de noua ei „achiziție“.

A făcut furori, aproape goală, pe litoral

În vara anulu itrecut, în ciuda pandemiei de coronavirus, Renata Gheorghe a fost să se distreze pe Litoral, unde a pozat aproape goală, fără niciun fel de inhibiții, în cele mai incitante poziții. Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia nu s-a lăsat prea mult rugată să pozeze și s-a dezlănțuitașa  cum știe ea mai bine.

Renata a stârnit imaginația bărbaților pozând în poziții incendiare, care i-au pus în evidență corpul ei frumos sculptat. Conștientă de atuurile ei, Renata și-a arătat bustul ei siliconat ș iformele apetisante.

Adauga un comentariu