Cancan ultimă oră

Replica care a lăsat-o fără cuvinte pe Adela Popescu! Ce au putut să-i spună doi dintre copiii săi: „Mama, grave sunt alte lucruri”

Publicat: 05 mai 2022
Adela Popescu și copiii eia
Actrița a ținut să le atragă atenția băieților că l-au trezit pe fratele lor, deși aceasta îi avertizase de dinainte că încerca să îl adoarmă pe Adrian

Adela Popescu este una din cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi și se bucură de o comunitate mare în mediul online a ținut să le povesteaza celor de acasă că s-a confruntat cu o situație amuzantă, în timp ce încerca să-l adoarmă pe Adrian, mezinul familiei. Actrița le-a spus celorlalți doi copii ai ei să nu aprindă lumina, însă micuții nu s-au conformat.
Când le-a atras atenția, Andrei și Alexandru nu s-au ferit să-i dea replica mamei lor.

Replica care a lăsat-o mască pe Adela Popescu

Adela Popescu a avut o discuție serioasă cu cei doi fii ai ei, Andrei și Alexandru. Actrița a ținut să le atragă atenția băieților că l-au trezit pe fratele lor, deși aceasta îi avertizase de dinainte că încerca să îl adoarmă pe Adrian. La final însă, micuții au lăsat-o fără cuvinte pe mama lor, după ce i-au dat o replică tranșantă.

„-Alexandru și Andrei, ați văzut că îl adormeam pe Adrian. V-a rugat mama să nu aprindeți lumina și voi tot ați aprins-o și l-ați trezit. Sunt puțin supărată pe voi.

-Mama, grave sunt alte lucruri, nu asta.

-Are și copilul dreptate”, a fost discuția dintre cei trei, postată de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Fiul cel mic al Adelei Popescu s-a confruntat cu probleme de sănătate

Adela Popescu și Radu Vâlcan își făcuseră planuri de 1 mai. Cei doi aveau în gând să petreacă câteva zile la malul mării, acolo unde și-au cumpărat de curând un apartament.

Întâmplarea a făcut, însă, ca Adrian, mezinul familiei, să facă o erupție dentară, iar actrița a fost nevoită să rămână acasă, pentru a avea grijă de cel mic.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul.(…)
Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu”, a povestit Adela Popescu, în mediul online.
Adauga un comentariu