BZI LIVE

LIVE VIDEO – Reprezentanţii elevilor vor dialoga în Platoul BZI LIVE despre cea mai delicată şi grea problemă a momentului din învăţământul preuniversitar, în plină pandemie COVID-19 – FOTO

Publicat: 11 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marţi, 12 octombrie 2021, de la ora 15.00, elevii dezbat şi dialoghează, în Studioul BZI LIVE, despre starea învăţământului în plină pandemie de COVID-19. Alina Sava, preşedinte Consiliu Judeţean al Elevilor şi Miruna Stratone, director departamentul pentru cultura, educaţie şi programe şcolare – CJE Iaşi discuta despre solicitările venite din partea părinţilor cu privire la orele online, cum s-a derulat învăţământul online, cine este CJE Iaşi şi ce face.

Mijloacele de transport în comun sunt foarte aglomerate în orașul Iași! Sunt situații în care nu se închid ușile de numărul mare de persoane

Mijloacele de transport în comun sunt foarte aglomerate în orașul Iași! Sunt situații în care nu se închid ușile din cauza numărului mare de pasageri.

„Atragem atenția asupra comportamentului « elevilor, dar și al părinților», adoptat odată cu părăsirea unității de învățământ. Mijloacele de transport în comun sunt foarte aglomerate, «sunt situații în care nu se închid ușile de numărul mare de persoane», spațiile publice sunt populate de oameni fără a se păstra distanțarea socială sau purtarea măștii, iar restaurantele și alte spații asemenea au fost împânzite de tineri. În situația în care se află județul Iași, o astfel de atitudine poate duce foarte rapid la trecerea pe scenariul roșu a unităților de învățământ”, a mai spus Alina Sava.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu