Local

Restaurantele din Iași, aproape pline de Ziua Femeii: „Doamnele vor fi întâmpinate cu flori și câte un cocktail” – FOTO 

Publicat: 28 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Restaurantele din Iași aproape pline de Ziua Femeii Doamnele vor fi întâmpinate cu flori și câte un cocktail  FOTO 
Ziua Femeii, sărbătorită la Iași: „Pregătim cele mai rafinate preparate și cele mai fine băuturi”

Ziua Femeii este sărbătorită în cele mai luxoase restaurante. În locațiile din Iași se pregătesc petreceri de neuitat pentru seara de 8 martie. Femeile vor fi întâmpinate cu flori, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică pentru toate gusturile. Din meniu nu vor lipsi preparatele culinare speciale și băuturile fine. Rezervările s-au făcut din timp, iar reprezentanții restaurantelor spun că gradul de ocupare este de aproape 100 la sută

Ziua Femeii este sărbătorită la Iași cu flori, cine romantice și muzică pentru toate gusturile. Ca seara să fie completă, din programul restaurantelor nu vor lipsi surprizele muzicale sau tombolele cu premii, unde invitații pot câștiga vacanțe de neuitat în stațiunile turistice din România. De asemenea, vor fi premiate și cele mai bune momente de dans. Prețurile pentru petrecerile de 8 martie din acest an sunt accesibile.

Ziua Femeii, sărbătorită la Iași: „Pregătim cele mai rafinate preparate și cele mai fine băuturi”

La fel ca în fiecare an, Ziua Femeii este o sărbătoare marcată prin momente speciale și cadouri de neuitat. Astfel, domnii aleg să le ofere partenerelor o cină romantică, la restaurant, cadouri și flori. În restaurantele din Iași, deja se fac primele pregătiri pentru o seară de neuitat.

„Anul acesta organizăm o petrecere în ziua de 8 martie, așa cum ne-am obișnuit clienții. Avem aproape toate locurile rezervate, ceea ce ne bucură foarte tare. Facem o petrecere așa cum suntem noi obișnuiți sau cum i-am obișnuit pe clienți, cu dans, cu tombolă, cu premii care constau în vacanțe de weekend, prin țară, dar și surprize frumoase.

Pregătim un meniu nou față de cel de anul trecut, cu preparate rafinate și cele mai fine băuturi. Ne bucurăm că am scăpat de restricțiile care au fost în anii trecuți și observăm că oamenii sunt dornici de un pic de distracție”, a declarat Alina Rîznic, director de vânzări al Ramada Iași City Center.

Printre momentele muzicale pregătite de restaurantele ieșene sunt și cele oferite de Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților” din Iași, formația „The Magic Band” sau DJ, care vor întreține atmosfera până dimineață.

„Pentru sărbătoarea femeii organizăm două petreceri: una pe 4 martie, în weekend, iar una chiar în ziua de 8 martie 2023. Doamnele vor fi întâmpinate cu flori și câte un cocktail. Ca formație, vom fi acompaniați de «The Magic Band», care vor cânta doar muzică live”, a menționat Ramona Crețu, director al Hotelului Traian.

Prețuri pentru toate buzunarele de 8 martie

Domeniul HoReCa a înregistrat pierderi financiare din cauza pandemiei de COVID-19, iar Ziua Femeii este un moment potrivit pentru patronii din Iași să se redreseze din punct de vedere financiar. Cu prilejul sărbătorii din luna martie, locațiile din Iași au pregătit oferte accesibile pentru toate buzunarele.

„Pentru clienții noștri am pregătit prețuri speciale, pentru toate buzunarele. La noi, meniul este de 215 lei de persoană. Meniul conține preparate rafinate, respectiv o gustare rece, foarte interesantă, cu piept de pui cu ou de prepeliță, cu salată de dovlecei, brânză de capră cu fulgi de migdale.

La felul doi avem un piept de pasăre și un mușchiuleț de porc din care vom face o combinație cu roșii deshidratate, ghimbir și sos de cafea, dar și un tort extrem de bun cu care doamnele vor fi delectate. Vom avea și cocktail-uri personalizate pentru doamne și pentru domni, cu care vor fi întâmpinați la intrare”, a mai adăugat Alina Rîznic.

Prețurile practicate în restaurantele din Iași pentru petrecerea de 8 martie 2023 sunt cuprinse între 150 și 300 de lei de persoană.

„La noi, prețul este de 190 de lei de persoană, iar meniul va fi compus din două feluri de preparate, desert și open bar. Prețul este foarte accesibil, întrucât am studiat un pic piața și nu am observat diferențe majore între unitățile organizatorice”, susține Ramona Crețu.

Așadar, Ziua Femeii va fi sărbătorită cu momente speciale la Iași.

Comentarii
  • „Domeniul HoReCa a înregistrat pierderi financiare din cauza pandemiei de COVID-19, iar Ziua Femeii este un moment potrivit pentru patronii din Iași să se redreseze din punct de vedere financiar”.
    Adica cum? De 8 Martie ridica preturile ca sa recupereze pierderile? Se plateste mai mult decat face? In loc de 150-300 lei persoana , ar trebui platit 50-100 lei persoana? Deci, hai sa umflam preturile pe spatele fraierilor!

Adauga un comentariu