Prima pagină » Eveniment-Social » Concertul „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii”, la cinematograful Victoria. Biletele s-au vândut în câteva ore

Concertul „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii”, la cinematograful Victoria. Biletele s-au vândut în câteva ore

25 ian. 2023, 02:00, 2 ,
Diana CORDUNEANU în Eveniment-Social

După marele concert ce a avut loc în decembrie 2022, publicul a cerut un nou spectacol. Cei trei tenori vor cânta pe 4, 5, 6 și 7 martie la Sala Unirii de la cinematograful Victoria, de la ora 19:00. Biletele pentru concertul „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii” din data de 6 martie au fost puse în vânzare de luni, 23 ianuarie. Pe scenă vor fi și invitați surpriză, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia, precum și de Corul Marii Uniri, dirijor Mădălin Munteanu, care vor face un spectacol unic

Pe 4, 5, 6 și 7 martie 2023 vor avea loc spectacole cu cei mai cunoscuți tenori din Iași. Concertele „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii” vor încânta auzul iubitorilor de muzică și vor aduce o bucurie în plus fiecărei reprezentante a sexului frumos. Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași, de Corul Marii Uniri și alți invitați surpriză vor interpreta cele mai frumoase cântece de Ziua Femeii.

O poza cu Andrei Apreotesei

Alături de minunații tenori ieșeni, Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă, Andrei Apreotesei vor fi și copiii din Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia și Corul Marii Uniri,dirijor Mădălin Munteanu

Concertul „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii“, mult așteptat de iubitorii de muzică ușoară

O poza cu Andrei Fermesanu

Iar ca și invitați speciali vor fi Andra Botez ce a fost finalistă la Vocea României, Iulian Canaf care este una dintre cela mai excentrice prezențe din primul sezon Vocea României și Ducu Bertzi, înrăgitul cantautor și folkist român

După succesul înregistrat în 2022, conceptul „Trei tenori ieșeni” revine cu niște concerte de Ziua Femeii. Spectacolele „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii” vor avea loc în Sala Unirii de la cinematograful Victoria, începând cu ziua de sâmbătă, 4 martie, de la ora 19:00. Minunații tenori ieșeni, Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române Iași, Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții, dar și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, vor pregăti cântece dedicate femeilor.

„E mare bucurie și o surpriză plăcută, atât cât pentru noi, cât și pentru spectatori. Nu ne așteptam ca publicul să reacționeze așa de bine. Începând de astăzi (n.r. – 23.01.2023) am pus bilete la vânzare pentru cea de-a treia zi, din data de 6 martie.

Ne bucurăm de o participare largă, atât a minunaților instrumentiști, cât și a celor dirijați de către maestru Daniel Jinga, directorul Operei Naționale din București. De data aceasta ne-am gândit că va fi de bun augur să aducem și niște artiști celebri, consacrați, iubiți de public. Vor fi maestrul Ducu Bertzi, atât de drag nouă, cât și iubit, Iulian Canaf, o voce minunată de la toate concursurile media, dar și Andra Botez, finalista de la «Vocea României»”, precizează Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași.

O poza cu Florin Guzga

Dupa succesul înregistrat în  iunie 2022  a fost organizat concertul „ Trei tenori ieșeni de Crăciun” , care a avut un public imens, participând peste 2.000 de persoane

Cel mai așteptat concert din luna cadourilor a avut un succes răsunător

După succesul înregistrat în iunie 2022 a fost organizat concertul „Trei tenori ieșeni de Crăciun”, care a avut un public imens, participând peste 2.000 de persoane. Datorită faptului că ieșenii și-au dorit foarte mult să participe la spectacol, să asculte colinde tradiționale, piese internaționale și piese la prima audiție, au fost organizate patru spectacole.

Managerul Ateneului Național din Iași spune că datorită cererii foarte mari a publicului au gândit 90 de minute de poveste prin care vor să transmită un mesaj puternic tuturor oamenilor care vor veni la spectacole.

„Scena va număra peste 100 de artiști și vă promitem măcar 90 de minute de poveste. Vom începe cu o poveste de dragoste și cântece dedicate mamei. Toate melodiile, atât românești, cât și cele străine, vor avea un singur subiect. E un fel aparte de a spune «mulțumesc» femeii”, adaugă Andrei Apreotesei.

În câteva ore s-au vândut peste 300 de bilete, astfel că cele pentru data de 4, respectiv 5 martie, sunt epuizate pentru concertul „Trei tenori ieșeni de Ziua Femeii”, însă Andrei Apreotesei susține că mai sunt câteva locuri disponibile pentru 6 și 7 martie 2023.

Comentarii
  • Diana Corduneanu, nu ti se pare interesant cum au devenit mari tenori doar dupa ce au fost unsi directori de institutii? Le ai cautat realizarile anterioare? Daca maine cade Chirirca, doi dintre ei ajung sa spele vase!!! Te las pe tine sa decizi care!!!

  • Hai pe bune…???? Andra Botez??? Lautarii canta alaturi de artisti. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *