Doctorul Viktoria Semionova, cunoscută în special pentru tratamentele sale naturiste, ne ȋmpărtăşeşte o reţetă de detoxifiere puternică a intestinelor. Potrivit spuselor medicului, remediul dă rezultate foarte bune dacă este preparat şi administrat cu stricteţe.
Ţine bolile la distanţă
Este o metodă care poate ţine bolile la distanţă, inclusiv cancerul. Cele mai multe toxine se acumulează în intestine, iar aceste toxine sunt motivul pentru care bolile maligne se dezvoltă în corpul nostru, mai spune Viktoria Semionova.
Reţeta pentru detoxifiere şi prevenirea bolilor
Ingrediente:
- 500 g morcovi
- 500 g sfeclă roşie
- 1 mână de caise uscate
- 1 pumn de stafide
- 1 lingură de miere
Mod de preparare:
Morcovii şi sfecla roşie se taie în felii subţiri şi se pun într-un vas. Peste legume se toarnă apă clocotită – suficientă cât să acopere legumele şi să fie cu două degete deasupra acestora. În continuare, se adaugă caisele şi stafidele tocate. Se pune totul pe foc. Când începe să fiarbă, preparatul se îndepărtează de pe foc. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 15 minute, după care se adaugă mierea.
Recipientul se acoperă şi se păstrează într-un loc răcoros şi uscat, timp de 12 ore. Lichidul se poate bea, iar legumele se pot utiliza în prepararea unei mese. Lichidul se păstrează la frigider. Această cantitate este suficientă pentru 2 zile.
Mod de administrare:
Se administrează câte o jumătate de pahar, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Întreg procesul de detoxifiere durează 1 lună.
Observaţii importante:
Pentru rezultate maxime, este de preferat utilizarea ingredientelor organice. Optaţi, aşadar, pentu morcovi şi sfeclă din piaţă, crescute natural.
De asemenea, ocoliţi stafidele deschise la culoare, precum cele galbene, şi optaţi pentru stafidele cât mai închise, care sunt sănătoase şi de calitate. – Caisele uscate din comerţ mai sunt tratate cu dioxid de sulf (E220), un compus toxic. Pentru înlăturarea sa, ţineţi caisele uscate în apă la temperatura camerei, timp de 30-60 de minute. În acest interval de timp, schimbaţi de câteva ori apa. Vărsaţi apoi apa şi clătiţi fructele sub un jet de apă rece. La final, clătiţi caisele în apă fierbinte.
Mierea din comerţ este, de cele mai multe ori, ultra filtrată şi privată de toţi nutrienţii şi enzimele benefice. Alegeţi aşadar miere doar din surse sigure.