Magazin

Retete autentice stravechi: icre de stiuca, preparate exact ca in Delta Dunarii

Publicat: 02 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Retete autentice stravechi icre de stiuca preparate exact ca in Delta Dunarii

Daca ai vizitat macar o data in viata Delta Dunarii, cu siguranta te-ai infruptat din delicioasele icre de stiuca, un produs simbolic al gastronomiei locale. Nu lipseste de la niciun ospat pescaresc si fac parte din cartea de vizita a comunitatii, pentru ca nu are egal. Din fericire, gasesti acest preparat si in comert, pregatit 100% dupa reteta autentica straveche, transmisa – ca mostenire – din generatie in generatie.

La baza, reteta este foarte simpla, dar modul de preparare este specific zonei si al oamenilor care locuiesc in Dobrogea. Te-ai gandit vreodata ca poti sa te bucuri de gustul autentic al icrelor, chiar la tine acasa?In magazinele mari, acest produs bio, lipsit de aditivi si de conservanti se gaseste pe rafuri. Afla sub ce nume!

Salata autentica de icre nu are niciodata mai mult de 5 ingrediente simple si nu vine la pachet cu E-uri

Salata de icre este considerata o mostenire de la vechii greci care locuiau in Dobrogea. Reteta de care ne bucuram astazi, insa, este adaptata la produsele locale si reinventata dupa specificul local. La baza, acest produs are doar 4 – 5 ingrediente simple: uleiul de floarea soarelui, icrele de stiuca sarate, icrele tarama sarate, zeama de lamaie si apa carbogazoasa. Optional: ceapa. Gustul extraordinar este conferit prin maiestria oamenilor din zona Dobrogei, care stiu sa prepare aceasta salata intr-un mod cu totul si cu totul deosebit. De fiecare data cand turistii ajung in Delta Dunarii, se bucura de acest preparat oferit, de multe ori, chiar si la micul dejun. Explozia de gusturi si de savoare? Merita sa o experimentezi macar o data!

Salata de icre fara E-uri si conservanti este un adevarat izvor de sanatate, cu multiple beneficii

Salata de icre 100% bio are o compozitie nutritiva demna de luat in considerare. Preparatul confera organismului un aport semnificativ de acizi grasi Omega-3, vitamina D, intre glantul de vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), vitamina A, vitamina E, vitamina C si vitamina K, dar si minerale: calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, iod, potasiu, sodiu, magan si asa mai departe. Beneficiile se resimt in toate planurile sanatatii, pentru ca acest preparat contribuie – cu adevarat – la buna functionare a organismului nostru. Consumul regulat de salata de icre bio conduce la imbunatatirea vederii, la vindecarea anemiei, la tensiunea arteriala constanta, la prevenirea atacurilor de inima, la dezvoltarea imunitatii si nu numai.

Cauta produsele cu eticheta Deltaica.ro si vei consuma numai icre 100% bio si extrem de sanatoase

Deltaica.ro este un brand cu traditie in Romania, mostenit din generatie in generatie, care isi propune sa pastreze cultura gastronomica locala si sa o puna in valoare. Toate produsele de peste sub brandul Deltaica.ro sunt bio, preparate dupa metode traditionale, lipsite de E-uri, conservanti, aditivi alimentari si ameliatori de gust.

Aceste produse se gasesc pe rafturile celor mai mari magazine si reprezinta un izvor de sanatate. Daca vrei sa te intorci cu gandul la Delta Dunarii, alege salata de icre produsa de firma Deltaica.ro. Te vei bucura de savoarea unica a preparatului traditional, fie ca alegi varianta cu ceapa, fie ca optezi pentru produsul fara ceapa. Poti opta si pentru icrele de crap, la fel de apetisante ca sigust.

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: [email protected]

 

 

Adauga un comentariu