National

Revoltă a părinţilor într-un oraş din România. Au luat cu asalt școala să-și ia copiii acasă

Publicat: 29 sept. 2020
Revoltă a părinţilor într-un oraş din România
Zeci de părinți de etnie rromă au luat cu asalt Școala din Murgeni, speriați că le sunt copiii vaccinați împotriva COVID-19

Revoltă a părinţilor într-un oraş din România. În localitatea Murgeni a fost scandal mare după ce părinții au luat cu asalt școala. Aceștia au venit să-și copiii acasă după ce ar fi aflat că la școală a început testarea și vaccinarea împotriva COVID.

A fost panică luni la școala din Murgeni, unde mai mulți părinți s-au dus revoltați să-și ia copiii acasă. Totul s-a întâmplat după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva COVID-19.

Revoltă a părinţilor într-un oraş din România

Școala din localitatea Murgeni (județul Vaslui) a fost luată cu asalt, luni, de zeci de părinți. Aceștia ar fi aflat că la școală a început testarea și vaccinarea elevilor îmnpotriva COVID-19. Revoltați, părinții au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă. Tot haosul a fost filmat și transmis în direct pe Facebook, scrie Vremea Nouă. Numai că totul a pornit de la scuza inventată de un elev care a fost prins chiulind.

„Uitati, în direct, a făcut anti-COVID fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnă, au fugit plângând acasă. Cum puteți să spuneți «NU»? Sute de copii au fugit din clasă. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați cum fug părinții copiilor când au auzit. Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunțați părinții. Cum puteți să faceți vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveți? Doamnă, dumneavoastră nu sunteți om”, striga unul din părinți.

Scandalul a pornit de la un elev care a chiulit

Incidentul s-a încheiat abia după sosirea poliției la fața locului care a calmat spiritele. În tot acest timp, Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au transmis că la școala din Murgeni nu a avut loc niciun fel de acțiune medicală.

În cele din urmă, s-a aflat că totul a pornit de la un elev care a chiulit. Acesta, pentru a ieși basma curată în fața părinților, a spus că a fugit pentru că la școală erau testați și vaccinați împotriva COVID-19.

Speriați că sunt vaccinați fără știrea lor, părinții au fugit la școală să-și ia copiii acasă. Astfel, s-a creat un haos pentru care care a fost nevoie de intervenția poliției. Și aceasta în condițiile în care nu există încă un vaccin împotriva COVID-19! Astfel, așa s-a ajuns la o veritabilă revoltă a părinţilor într-un oraş din România.

Adauga un comentariu