Local

Rezultate titularizare 2020! S-au afişat notele de la cel mai important examen pentru profesori

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rezultate titularizare 2020 S-au afişat notele de la cel mai important examen pentru profesori
Rezultate titularizare 2020! S-au afişat notele de la cel mai important examen pentru profesori

S-au afişat rezultatele pentru titularizare 2020. În aceste momente, site-ul Ministerului Educaţiei a afişat rezultatele obţinute de profesorii din ţară.

Rezultate titularizare 2020! Au fost publicate

Rezultate la examenul de Titularizare 2020, la Iași au fost publicate astazi, 4 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. La proba scrisă, în cele trei centre de examen organizate la nivelul judțului Iași, s-au prezentat 1.393 de candidați, anume 87,39 la sută din cele 1.594 de cadre didactice înscrise. Din promoția de absolvenți ai anului 2020, au fost înscriși 160 de candidați. 72 dintre aceștia s-au retras din motive personale sau medicale, iar în centrele organizate la Iași niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

CLICK AICI PENTRU REZULTATE TITULARIZARE IAȘI

 

Rezultatele titularizare 2020 vor putea fi contestate

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 4 august, dupa afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, pâna la ora 12:00 Rezultatele finale se afișează tot la sediul Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august. Pentru angajarea pe perioada nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioada determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Iași în intervalul 12 – 14 august.

Adauga un comentariu