Eveniment-Social

Rezultatele la examenul de Titularizare, în județul Iași, vor fi publicate astăzi! Peste 1.000 de ieșeni așteaptă vestea cu sufletul la gură

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rezultatele la examenul de Titularizare în județul Iași vor fi publicate astăzi Peste 1.000 de ieșeni așteaptă vestea cu sufletul la gură
Astăzi, 27 iulie 2021, Ministerul Educației și Cercetării face publice rezultatele preliminare la examenul de Titularizare. La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată azi, în cele patru centre de examen organizate la nivelul județului Iași s-au prezentat 1.548 de candidați (79.87 la sută) dintre cele 1.938 de cadre didactice înscrise.

Astăzi, 27 iulie 2021, Ministerul Educației și Cercetării publică rezultatele la examenul de Titularizare 2021, județul Iași. La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată miercuri, 21 iulie 2021, în cele patru centre de examen organizate la nivelul județului Iași, s-au prezentat 1.548 de candidați (79.87 la sută) dintre cele 1.938 de cadre didactice înscrise. Din promoția de absolvenți ai anului 2021, au fost înscriși 384 de candidați

Astăzi, 27 iulie 2021, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) face publice rezultatele preliminare la examenul de Titularizare. La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată miercuri, 21 iulie 2021, în cele patru centre de examen organizate la nivelul județului Iași, s-au prezentat 1.548 de candidați (79.87 la sută) din cele 1.938 de cadre didactice înscrise.
Din promoția de absolvenți ai anului 2021, au fost înscriși 384 de candidați. Astfel, 72 dintre aceștia s-au retras din motive personale sau medicale, iar, în centrele organizate la Iași, niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

Contestațiile se depun la sediul ISJ Iași sau se transmit prin mijloace electronice

Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi transmise și prin e-mail, după afișarea rezultatelor, până pe data de 28 iulie, la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul ISJ Iași și pe site pe data de 3 august 2021.
Pentru angajarea pe o perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar, pentru angajarea pe o perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidaților pe posturi

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau online, organizate de către ISJ în intervalul 4 – 5 august 2021.
Cea mai mare concurență este pentru un post de: învățător, educator, profesor de Educație Fizică și Sport, Limba și literatura română, respectiv Limba engleză. De precizat este faptul că doar aproximativ 160 de posturi sunt de titular, în județul Iași. Și, dintre acestea, cele mai multe sunt în mediul rural.

Adauga un comentariu