Cancan ultimă oră

Rezultatul analizelor Irinei Loghin, după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vestea că Irina Loghin a fost infecrata cu noul coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea. Cântăreaţă de muzică populară susţine că şi-a făcut testul de trei ori, iar rezultatul a fost pozitiv la ultima testare.

Irina Loghin (83 de ani) a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19 şi a fost internată la spitalul Matei Balş din Bucureşti, alături de soţ, Ion Cernea, fiul lor, Ciprian şi nora cântăreţei.

Solista de muzică populară a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care lămureşte situaţia.

„Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonara şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul că rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, a scris interpreta pe Facebook.

Are un stil de viaţă sănătos

Potrivit click.ro, Irina Loghin are un stil de viaţă sănătos: nu bea, nu fumează şi face sport. Mai mult, solista este vegetariană şi a renunţat la carne în favoarea peştelui.

Solista este foarte atentă atunci când vine vorba despre înfrumuseţare. Pentru ten, Irina Loghin foloseşte ulei de măsline, combinat cu un lapte demachiant românesc.

“Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luăm şi din acela de floarea-soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot. Eu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud. Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. După demachiere, este bine să îţi faci un masaj al fetei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor fetei”, a declarat în trecut artistă.

Adauga un comentariu