Actualitate

Robert Turcescu are o fiică și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani

Publicat: 19 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Robert Turcescu are o fiică și frumoasă și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani
Ioana Taisia este fiica lui Robert Turcescu din prima căsnicie

Robert Turcescu are o fiică și frumoasă, și deșteaptă, care studiază Comunicarea în America, dar are și o afacere în domeniul modei. Ioana Taisia, în vârstă de 21 de ani, provine din primul mariaj al jurnalistului, cu Corina Ilie. Însă Robert Turcescu mai are o fiică, în vârstă de 7 ani, din actuala căsnicie, cu Oana Nuțu.

Ioana Taisia Turcescu are 21 de ani și îmbină cu succes școala, dragostea și afacerile. Fiica jurnalistului este studenta unei universităţi din America, Villanova, unde studiază Comunicarea. În plus, tânăra este îndrăgostită până peste urechi de iubitul ei, dar are timp și de linia ei vestimentară, o colecție de corsete. Din cele mai noi imagini publicate pe Instagram se poate lesne observa transformarea Ioanei dintr-o adolescentă ingenuă, într-o tânără femeie rafinată.

Robert Turcescu are o fiică și frumoasă, și deșteaptă

Ioana Taisia este foarte activă pe rețelele sociale și numai pe Instagram are peste 30.000 de fani, ca să nu mai amintim de TikTok, unde o urmăresc 151.000 de oameni. Pentru o tânără care studiază Comunicarea și mai și activează în acest domeniu, acest lucru este aur curat.

Comunitatea virtuală o mai ajută pe fata lui Turcescu să își promoveze și afacerea în domeniul modei căci, alături de mama vitregă Oana Nuțu, actuala soție a lui Robert Turcescu, Ioana Taisia deține o linie vestimentară de corsete și body-uri șic și versatile. Le probează, le stilizează, le poartă în combinații îndrăznețe sau cuminți, se filmează și împărtășește filmulețele fanilor de pe Internet.

Pe lângă aceste imagini, Ioana mai scapă și câte o poză cu iubitul ei, Eric, creator de conținut, de care este foarte îndrăgostită. Anul trecut, fata jurnalistului Robert Turcescu a primit bile albe de la internauții care au urmărit-o la emisiunea online „Dosare de presă”, realizată de jurnalistul Mirel Curea. Aici, Taisia a povestit cum este să trăiești visul american.

„Primul pas către America a fost susţinerea Bacalaureatului american, care e diferit de a-l nostru. Am luat foarte bine la engleză, punctul meu forte. Apoi, am aplicat la 20 de facultăţi. M-au acceptat 10, am intrat la cele mai multe facultăţi din generaţia mea. Am ales facultatea la care merg acum pentru ajutorul financiar foarte bun. Am primit bursă de merit”, povestea Ioana Taisia.

Robert Turcescu are două fete din două căsnicii

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era deja redactor-șef la Radio Total. Din anul 2003, a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune. În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire.

Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar în prezent a revenit în lumea presei. În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și are doi copii. Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuțu în septembrie 2014 și au împreună o fiică, pe Vera Ilinca, acum în vârstă de 7 ani. Din căsnicia cu Corina are tot fată, pe Ioana Taisia, de 21 de ani. Iar între căsnicii, Robert Turcescu a mai avut o relație de 10 ani cu solista Oana Sârbu.

Adauga un comentariu