Actualitate

România scapă de deputatul scandalagiu Emanuel Ungureanu! Până şi cei de la USR şi-au dat seama că parlamentarul le aduce grave deservicii

Publicat: 13 oct. 2020
Deputatul Emanuel Ungureanu nu a mai fost primit pe listele USR la Parlamentare
Deputatul Emanuel Ungureanu nu a mai fost primit pe listele USR la Parlamentare

Clujenii i-au arătat lui Emanuel Ungureanu că nu pot fi luaţi de proşti, iar la alegerile locale din 27 septembrie a luat de 8 ori mai puţine voturi decât liberalul Emil Boc!

Deputatul scandalagiu Emanuel Ungureanu a anunţat că pleacă din USR Cluj. Decizia acestuia vine în contextul în care s-a făcut de râs la alegerile locale de la Cluj-Napoca şi implicit a fost scos de pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ungureanu, un obişnuit al circului ieftin pe banii contribuabililor, s-a remarcat în toţi aceşti ani doar prin scandalurile pe care le-a creat, lovind în sistemul medical din România, doar din interesul de a promova în funcţii pe apropiaţii săi.

Numai că românii i-au arătat lui Ungureanu că nu pot fi luaţi de proşti, iar la alegerile de la Cluj de exemplu a luat de 8 ori mai puţine voturi decât liberalul Emil Boc! Tocmai de aceea, până şi cei de la USR şi-au dat seama că Emanuel Ungureanu aduce mari deservicii partidului şi au făcut tot posibilul să scape de el.

Emanuel Ungureanu avea informaţii pe sub mâna de la Constantin Dina

Totuşi, multă lume s-a întrebat de unde a avut informaţii Emanuel Ungureanu chiar şi înaintea premierului Ludovic Orban sau a miniştrilor Sănătăţii, indiferent dacă era vorba despre Victor Costache sau Nelu Tătaru. Conform unor surse apropiate din interiorul Guvernului, se pare că toate informaţiile lui Emanuel Ungureanu erau venite de la şeful Corpului de Control al Ministrului Sănătăţii, doctorul constănţean Constantin Dina. Din câte se pare, Dina este şi el simpatizant USR şi atunci i-a oferit lui Emanuel Ungureanu informaţii clasificate din controalele efectuate de el. Aşa s-a ajuns de exemplu, ca Ungureanu să primească informaţii din controale chiar şi înaintea şefilor lui Constantin Dina.

Useristul Emanuel Ungureanu a făcut circ ieftin de mai multe ori şi la Iaşi

Emanuel Ungureanu a făcut circ ieftin de mai multe ori şi la Iaşi, fie a fost vorba despre atacuri gratuite la adresa SC Antibiotice SA, a Institutului de Psihiatrie Socola, a Spitalului Sf. Spiridon. De exemplu, în luna octombrie a anului trecut, Emanuel Ungureanu a intrat pe furiş în Institutul Socola şi a pozat mai mulţi bolnavi fără acordul lor. Unul dintre ei, i-a şi făcut plângere lui Ungureanu pentru că s-a folosit de pozele cu el în războiul acestuia cu fosta conducere de la Socola.

În realitate, useristul Emanuel Ungureanu nu face altceva decât să se folosească de drama oamenilor şi de poziţia lui în Comisia de Sănătate pentru a-şi face o campanie electorală deşănţată.

Iată însă că romanii nu s-au lăsat păcăliţi de Emanuel Ungureanu, iar USR a scăpat repede de el, astfel că în cel mai scurt timp nimeni nu-şi va mai aduce aminte de acest parlamentar de tristă amintire.

Adauga un comentariu