Mozaic muzical

Romina Power, mesaj înduioșător pentru fiica ei, Cristel. Artista este extrem de mândră de aceasta

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Romina Power mesaj înduioșător pentru fiica ei Cristel. Artista este extrem de mândră de aceasta
Romina Power a transmis un mesaj înduioșător pentru fiica ei, Cristel care a a absolvit Literatura la Harvard.

Romina Power a transmis un mesaj înduioșător pentru fiica ei, Cristel care a a absolvit Literatura la Harvard. Al Bano și soția sa, de la acel moment, au trecut prin cel mai negru moment din viața unui părinte. În urma cu 27 de ani, cei doi artiști și-au pierdut fiica, Ylenia.

De atunci, cântăreața postează mereu mesaje emoționante către aceasta, însă petrece și mult timp de calitate alături de celelalte fete.

Romina a vrut să împărtășească cu fanii ei faptul că fiica ei, Cristel (35 de ani), cel de-al treilea copil al cuplului, o face tare mândră, pentru că a absolvit Literatura la Harvard.

Romina Power, mesaj înduioșător pentru fiica ei

„Astăzi mă simt deosebit de mândră de Cristel, absolventă de literatură la Harvard (una dintre cele mai prestigioase universități americane) cu o mențiune specială a rectorului universității. Nu e doar frumoasă, soție cu normă întreagă și mamă, ci este și foarte inteligentă”, a scris Romina alături de o poză cu Cristel și una cu diploma de absolvire.

În anul 2016, Cristel s-a măritat cu milionarul Davor Luksic și s-a mutat în Corația, țara natală a soțului ei.  Aceștia au devenit părinții a doi copii, un băiețel, pe nume Kay, și o fetiță pe care Cristel a numit-o Cassia Ylenia. Ea i-a dat numele surorii ei, Ylenia, care a dispărut, în mod misterios, în urmă cu 27 de ani, în ianuarie 1994. A reușit astfel să-i aducă un tribut emoționant surorii ei.

Cristel este cel de-al treilea copil al celebrului cuplu Romina Power și Al Bano Carissi. Cei doi au avut împreună patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (47 de ani), Cristel (35 de ani) şi Romina Jolanda (33 de ani), iar căsnicia lor a fost minunată până când, în 1994, fiica lor cea mare a dispărut fără urmă.

Al Bano și-a acuzat soția de iresponsabilitate și de faptul că a lăsat-o pe fiica sa să se drogheze și din acel moment mariajul celor doi s-a îndreptat către eșec. În anul 1999 au divorțat și aproape 20 de ani s-au urât și s-au luptat prin tribunale. În 2014, la 20 de ani de la dispariție, fiica celor doi a fost declarată moartă oficial.

Romina nu își pierde speranța

Artista nu își pierde speranța că își va găsi fiica. Invitată în emisiunea ‘Maurizio Costanzo Show’, a explicat că publică adesea poze cu fiica ei, Ylenia, pentru că mereu a sperat că cineva ar putea să o recunoască și să-i ofere informații utile despre dispariția ei.  Alaturi de Al Bano, Romina a mărturisit că deși au trecut 27 de ani de când fiica lor a dispărut nu au uitat-o nici măcar o clipă și se gândes tot timpul la ea.

În anul 1994, pe 6 ianuarie, Ylenia a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. Micuța a fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită. Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi. Concluzia la care a ajuns Al Bano s-a bazat pe mărturia unui bărbat, ce a declarat poliţiei că, pe 6 ianuarie, a văzut o fată blondă aruncându-se de pe pod, strigând: „Ok, eu aparţîn apei!”.

„În această frază am recunoscut-o pe fata mea. De mică spunea asta, când se scufunda în mare”, a declarat Al Bano.

Adauga un comentariu